Header Ads

IMPACT! 2018. Január 18. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk ki nyerte Scarlett Bordeaux tehetségkutatóját, Rich Swann kockára teszi az X-Division bajnoki címét Trey Miguel ellen, tét nélküli küzdelmet vív egymással az LAX és az oVe, megküzd egymással Eddie Edwards és Ethan Page, információt kaphatunk Taya Valkyrie egészségügyi állapotáról valamint Jordynne Grace kihívja egy mérkőzésre Allie-t.

Egy hete Scarlett Bordeux mielőtt adott volna egy sztriptízt Scott Steiner-nek bejelentette, hogy véget ér a tehetségkutatója. Ma este megtudhatjuk, hogy ki végzett Scarlett listája élén.
Rich Swann és Trey Miguel a Homecoming PPV-n megrendezett Ultimate X mérkőzésen szinte egyszerre ért oda a felakasztott bajnoki övhöz, de egy hajszállal ezt Rich tudta előbb megkaparintani, így ő lett a szervezet új X-Division bajnoka. Most Rich Swann megadja a lehetőséget Trey Miguel-nek, és kockára teszi ellene a bajnoki címét.
Ki ne emlékezne az LAX és oVe közös múltjára. A két csapat tavaly elképesztő mérkőzéseket vívott egymással, elég csak a Barbed Wire III küzdelemre visszagondolni. Santana és Ortiz egy tét nélküli mérkőzésen most újra szembe fog nézni Dave és Jake Crist-el.
Eddie Edwards a Homecoming PPV-n lezárta a viszályát Moose-al, amikor is megnyerte a Falls Count Anywhere mérkőzésüket. Eddie ma este visszatér a kötelek közé, ellenfele pedig Ethan Page lesz.
Taya Valkyrie a Homecoming PPV-n legyőzte Tessa Blanchard-ot, és elhódította tőle a Knockouts Championship címet. A lányt a gála végén azonban megtámadta Killer Kross, és a közönség soraiba dobta. Taya az eset után kórházba került, ahonnan azóta már kiengedték. Az este folyamán már többet megtudhatunk Taya Valkyrie egészségügyi állapotáról.
Jordynne Grace és Allie a Homecoming PPV-n egy csapatmérkőzés keretein belül már megküzdött egymással. Akkor Allie és Su Yung jött ki győztesen a küzdelemből, de ezt Jordynne nem hagyja annyiban, és kihívta Allie-t egy mérkőzésre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.