Header Ads

IMPACT! 2018. Január 11. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adás ma este 10 órakor fog debütálni a Pursuit csatornán, és a Twitch videómegosztó portálon is. Az adásban Johnny Impact reagál Killer Kross támadására, köszönthetik a rajongók az új X-Division bajnok Rich Swann-t, a Lucha Brothers megküzd a The Rascalz-al, Willie Mack visszavágót kér Sami Callihan-től, Konnan újra csatlakozik az LAX-hez, megtudhatjuk miként alakul Allie és Rosemary kapcsolata, valamint Tessa Blanchard is újra a kötelek közé lép.

Johnny Impact a Homecoming PPV-n kockára tette a világbajnoki címét Brian Cage ellen. Johnny megőrizte a bajnoki övét, bár a rajongók többsége inkább Brian Cage-t hozta volna ki győztesen a mérkőzésből. A meccs után Killer Kross betartotta az ígéretét, és megtámadta Johnny-t és Taya Valkyrie-t. Ez mellett az aktuális világbajnok minden bizonnyal nem fog szó nélkül elmenni.
A Homecoming PPV-n megrendezett Ultimate X meccset Rich Swann nyerte meg, és ezzel ő lett a szervezet új X-Division bajnoka. Az újdonsült bajnok természetesen ma meg fog jelenni az Impact Zone-ban.
A Lucha Brothers egy elképesztő mérkőzést vívott a múlt heti gálán az LAX ellen. Habár a címszerzés elmaradt, a mexikói testvérpárnak nem lehet oka a panaszra, ugyanis mindent elkövettek a siker érdekében. Ma este Pentagon Jr. és Fenix a The Rascalz két tagja, Dezmond Xavier és Zachary Wentz ellen fognak újra a kötelek közé lépni.
Willie Mack a Homecoming PPV-n kiállt Sami Callihan ellen, még ha barátja Rich Swann óva is intette ettől. Sami legyőzte a gálán Willie-t, de a két birkózó ma este visszavágó mérkőzést fog vívni egymással.
Konnan az elmúlt hetekben folyamatosan azért volt feszült, mert a csapata felelőtlen módon kihívta a Lucha Brothers-t egy címmérkőzésre. Mivel a két csapat jó kapcsolatot ápol egymással, Konnan attól tartott, hogy ez meg fog romlani, ha a felek kiállnak egymás ellen. Ez azonban szerencsére nem történt meg, az LAX és a Lucha Brothers baráti viszonya megmaradt a réginek miután megküzdöttek egymással, így Konnan újra a csapata mellett állhat teljes vállszélességgel.
Vasárnap este Allie és Su Yung közösen le tudta győzni Jordynne Grace és Kiera Hogan párosát. A mérkőzés után azonban nem várt fordulat történt, hosszas távollét után visszatért a szervezethez Rosemary, aki megtámadta Su Yung-ot, majd természetesen Allie-vel is rendezni akarta a kapcsolatát. Allie megfutamodott Rosemary-t láttán, így a két lánynak még lesz mit megbeszélniük a folytatásban.
Tessa Blanchard a Homecoming PPV-n elvesztette a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie-vel szemben. A korábbi női bajnok az este folyamán vissza fog térni a kötelek közé.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.