Header Ads

IMPACT! 2018. Január 03. - Utolsó adás a Homecoming előtt - Összefoglaló

Az heti Homecoming előtti utolsó IMPACT! adásban láthattunk egy tíz emberes Tag Team mérkőzést, a Desi Hit Squad megküzdött Fallah Bahh és KM párosával, Kiera Hogan kihívta Allie-t, valamint Johnny Impact összeállt Brian Cage-el, hogy szembenézzenek a Lucha Brothers-el.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann, Willie Mack & The Rascalz vs. Ethan Page, Matt Sydal & oVe - 10 Man Tag Team Match
Rögtön egy tíz emberes Tag Team mérkőzéssel kezdődött a 2019-es év első IMPACT! adása. Nagyon rég volt rá példa mikor ennyi birkózót láthattunk egyszerre a ringben, és ennek a rajongók is kimondottan örültek. A két csapat tagjai kezdetben még szabályok szerint küzdöttek meg egymással, majd hamar neki esett mindenki-mindenkinek. Az elképesztő ugrásokkal és mozdulatokkal teli mérkőzést végül a Rich Swann, Willie Mack és a The Rascalz tagjaiból álló ötös nyerte meg, köszönhetően Mack-nek, akinek sikerült kikopogtatnia Dave Crist-et. Ezt Sami és az oVe tagjai nem nézték jó szemmel, és a meccs után megtámadták Willie Mack-et, és végrehajtották rajt az All Seeing Eye mozdulatukat. Miután Mack alatt összetört az asztal, Rich Swann megpróbált segíteni a barátján, Sami-ék pedig távoztak a ringből.

Eli Drake érkezett a ringbe. A korábbi világbajnok szerint az Impact Wrestling összeesküdött ellene, és nem érti miért kell egy Monsters Ball mérkőzésen megküzdenie Abyss ellen, mikor egyszer már móresre tanította őt, sőt még Tommy Dreamer-t is legyőzte. Drake azt üzente a vezetőségnek, hogy megpróbálhatják őt megfélemlíteni, de vasárnap este a Homecoming PPV-n, felveszi a hardcore stílust, bármennyire is gyűlöli azt. Ekkor megérkezett az arénába Tommy Dreamer egy székkel, és megtámadta Eli-t, de egy pillanatra elsötétült az aréna, és megjelent a kötelek között Raven. A közönség az "ECW" kántálásba kezdett, a két hardcore legenda pedig egymásra nézett, és úgy tűnt, hogy megküzdenek egymással, ehelyett viszont közösen leütötték Eli Drake-et.

Desi Hit Squad vs. Fallah Bahh & KM 
A Desi Hit Squad tagjai valamint Fallah Bahh és KM megküzdöttek egymással, hogy bizonyítsanak Scarlett Bordeaux-nak. Scarlett végig is nézte a két csapat mérkőzését a bejáratnál egy fotelban ülve. Az indiai formáció tagjai végig Scarlett-el voltak elfoglalva, ahelyett hogy az ellenfeleikre koncentráltak volna, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis Fallah Bahh-nak sikerült két vállra fektetnie Raj Singh-et.

A szünetben Pentagon Jr. és Fenix beszélt a vasárnapi LAX elleni csapatbajnoki címmérkőzésükről. Pentagon szerint itt már nem fogják nézni, hogy a két csapat milyen barátságot ápol egymással, eltökélt céljuk, hogy magukénak tudják a csapatbajnoki öveket.

Allie vs. Kiera Hogan
Allie-t elkísérte az arénába Su Yung, de Kiera Hogan ezzel nem törődve rögtön miután a kötelek közé lépett megtámadta a barátnőjét. A két lány kőkeményen egymásnak esett, a végig kiélezett küzdelemből most Allie jött ki győztesen, aki kiosztott egy Codebreaker-t Kiera-nak, aki ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést. A meccs után Allie megtámadta még a földön fekvő Kiera-t, amibe Su Yung is beszállt. Kiera segítségére Jordynne Grace sietett, aki rögtön rendet tett a ringben. Jordynne a Homecoming PPV-n összeáll Kiera Hogan-el, hogy megküzdjön Su Yung és Allie párosával egy csapatmérkőzés keretein belül.

Trevor Lee felkereste az Impact vezetőségét, és szóvá tette, hogy mostanában nem igen volt foglalkoztatva, és nem érette mi ennek az oka. Az este folyamán szeretné, ha kapna egy mérkőzést.

Santana és Ortiz az utcán beszélgettek egymással a vasárnapi címmérkőzésükről. Ortiz úgy gondolja, hogy be kell bizonyítaniuk, hogy Konnan nélkül is képesek helyt állni, Santana pedig elmondta, hogy nem volt más választásuk mikor kihívták a Lucha Brothers tagjait, mert ha nem így tesznek, akkor azt a hírnevük bánta volna.

Trevor Lee vs. Killer Kross
Trevor Lee megkapta a vezetőségtől amit kért, és megmérkőzhetett valakivel az este folyamán. Ez a valaki Killer Kross volt, aki ellen nem volt könnyű dolga a korábbi 3x-os X-Division bajnoknak. Kross szinte végig dominált a meccsük alatt, és a Kross Jacket mozdulatával feladásra tudta kényszeríteni Trevor Lee-t. A mérkőzés után Kross mikrofont ragadott, és elmondta, hogy aggódik Johnny Impact-ért, de sok sikert kíván a Brian Cage elleni küzdelméhez. Ezt követően megragadta az Impact Wrestling egyik dolgozóját, majd egy téglát húzott elő a ring alól, amit végül egy ütéssel össze is zúzott Trevor Lee arcánál.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Sean Waltman és Jerry Lynn egy korábbi küzdelmét, amiből Lynn jött ki győztesen.

Johnny Impact(c) & Brian Cage vs. Lucha Brothers 
Az este főmérkőzésén Johnny Impact és Brian Cage összeálltak egymással, hogy megküzdjenek Pentagon Jr. és Fenix párosával. Johnny és Cage mindent elkövetett, hogy maguk mögé utasítsák a mexikói testvérpárt, de hibát hibára halmoztak, amit a Lucha Brothers tagjai ki is használtak. Cage megpróbálta eltalálni Fenix-et, de ő elhajolt az ütés elől, így a korábbi X-Division bajnok Johnny-t küldte padlóra, akin ezek után Pentagon-ék végrehajtották a befejező Package Piledriver mozdulatukat. A meccs után Cage és Johnny farkasszemet néztek egymással, majd mikor Brian távozni akart a ringből, Impact vissza rántotta, és megtámadta a kötelező kihívóját. A két birkózót végül a bíróknak, a biztonsági személyzetnek, és a roster tagjainak kellett megfékezniük.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.