Header Ads

IMPACT! 2018. Január 03. - Előzetes

A ma esti Homecoming előtti utolsó IMPACT! adásban három csapatmérkőzést is láthatunk, többek között a Lucha Brothers megküzd Johnny Impact és Brian Cage párosával, Rich Swann és Willie Mack csatlakozik a The Rascalz-hoz, és kiállnak Matt Sydal, Ethan Page és az oVe-vel szemben, Fallah Bahh és KM megmérkőzik a Desi Hit Squad-al, Eli Drake beszél a vasárnapi Abyss elleni mérkőzéséről, és Kiera Hogan kihívja egy meccsre Allie-t.

Az Impact Wrestling vasárnap rendezi meg a 2019-es év első PPV-jét a Homecoming-ot, addig azonban még számos nagyszerűnek ígérkező mérkőzésnek lehetünk szemtanúi a ma esti adásban.
Brian Cage pár hete letette az X-Division bajnoki övét, hogy azt egy világbajnoki címmérkőzésre váltsa Johnny Impact ellen. A az aktuális világbajnok, és annak kötelező kihívója előtte azonban még összeáll, hogy egy csapatmérkőzésen megküzdjön a vasárnap szintén címmérkőzést vívó Lucha Brothers-el.
Az év első adásában egy rég nem rendezett 5v5 Tag Team mérkőzést is megnézhetünk. Rich Swann és Willie Mack csatlakozik a The Rascalz hármasához, és kiállnak az Ethan Page, Matt Sydal és az oVe tagjaiból álló ötös ellen.
Eli Drake elfogadta Abyss kihívását, és vasárnap szembenéz a tavalyi Hall of Famer-el egy Monsters Ball mérkőzésen. Drake pár adással korábban felkereste a zárt osztályon Raven-t, akivel még akár tervei is lehetnek a korábbi világbajnoknak.
Fallah Bahh és KM valamint a Desi Hit Sqaud tagjai egytől egyik Scarlett Bordeaux kedvébe akar járni. A két csapat bármit megtenne annak érdekében, hogy előrébb kerüljön a lány tehetségkutatójának listáján, így ma este megküzdenek egymással.
Allie mióta csatlakozott Su Yung-hoz, teljesen elragadta a sötétség. Ebből az állapotból a barátnője sem tudta visszahozni, és ráadásul Allie azóta meg is támadta Kiera-t. Kiera felkészült az Allie elleni harcra, és kihívta a lányt egy mérkőzésre, hogy revansot vegyen a pár adással ezelőtti támadásért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.