Header Ads

Hivatalos: Abyss és Sonjay Dutt távozott az Impact Wrestling-től

A mai napon érkezett a hír, miszerint a tavalyi Hall of Famer Abyss, és a korábbi X-Division bajnok Sonjay Dutt távozott az Impact Wrestling-től.


Elsőként a PWInsider számolt be a hírről, miszerint Abyss, és Sonjay Dutt távoztak az Impact Wrestling-től, majd a cég elnöke Ed Nordholm is megerősítette a hírt. A két birkózó többnyire már a cég kreatív csoportjánál dolgozott a háttérben, de Abyss nemrég még a Homecoming PPV-n megküzdött Eli Drake-el egy Monsters Ball mérkőzésen. Abyss 2002 óta dolgozott az Impact Wrestling-nél, ez alatt számos bajnoki címet nyert, és tavaly a cég beavatta őt Hall of Fame részlegébe is. Sonjay Dutt és Abyss a PWInsider állítása szerint már aláírt a WWE-hez, ahol minden bizonnyal szintén háttérmunkát fognak végezni. A két birkózó feladatát az Impact Wrestling-nél a továbbiakban Tommy Dreamer és Konnan fogja ellátni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

(Forrás: WI)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.