Header Ads

Friss információk Braun Strowmanről

Mint már korábban beszámoltunk róla, Braun Strowman nem mérkőzhet meg Brock Lesnar ellen a Royal Rumble gálán.
(Fotó: WWE)

Több pletyka is keringeni kezdett ennek lehetséges okáról, de így délutánra már  kezdenek összeállni a dolgok. A PWInsider információi szerint azért is vettették el a meccset, mert Strowman a könyöksérülése után továbbra sem kapott arra engedélyt, hogy egy olyan fizikailag megterhelő mérkőzésben szerepeljen, mint a Lesnar elleni. A másik ok az, hogy egy percig sem tervezték Braunra tenni a Universal Címet és nem tett volna számára jót egy újabb Brock elleni vereség.

A Wrestling Observer információi szerint végig Finn Bálor volt tervben, mivel szerintük sem akarták Strowman újabb vereségét. Ezért mutatkozott Bálor erősnek az elmúlt hetekben, ez okból kapott pusht, amelynek már a Drew McIntyre elleni győzelme is része volt a TLC-n. Ugyanakkor Lesnar nem fog veszíteni a Royal Rumble-ön, mivel a WrestleManiáig húznák az uralkodását.

Szerintetek jó döntés volt Finn Bálort választani Brock Lesnar ellenfeléül?

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. NEM!!! Lehet bennem van a hiba de rohadtul idegesít, hogy Lesnar a bajnok és minden másnap lehet csak látni....karácsony másnap, húsvét másnap stb.... Szerintem teljesen elveszti az értékét a bajnoki öv így.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.