Header Ads

Elhunyt "Mean" Gene Okerlund

76 esztendős korában elhunyt a WWE történetének egyik legnagyszerűbb riportere, a Hall of Famer Gene Okerlund.
(Fotó: WWE)

Mean Gene pályafutása az American Wrestling Association-nél kezdődött, majd 1984-ben csatlakozott a WWE-hez. Itt olyan legendák lehetettek a folyamatos interjú alanyai, mint "Macho Man" Randy Savage és The Ultimate Warrior, de a legnépszerűbb vendége Hulk Hogan volt, akinek ez idő alatt született meg az egyik legelterjedtebb szállóigéje a "Hadd mondjak neked valamit Mean Gene".

Okerlund az interjúi mellett, néha kommentált vagy éppen olyan műsorokat vezetett, mint az All-American Wrestling, a Tuesday Night Titans, a Wrestling Challenge és a Prime Time Wrestling. Mindezek mellett az első WrestleManián, ő énekelte el az amerikai nemzeti himnuszt.

1993-ban csatlakozott a WCW-hoz, ahol ismét találkozhatott néhány korábbi alanyával, akivel az AWA-nél és a WWE-nél dolgozhatott együtt, de olyan új szupersztárok is a mikrofonja elé kerültek, mint Sting, Diamond Dallas Page és Goldberg.

2001-ben tért vissza a WWE-hez, akikkel egy életre szóló szerződést kötött. A WrestleMania 17-en kommentálhatta a Gimmick Battle Royalt, Bobby "The Brain" Heenan társaságában. 2006-ban Hulk Hogan beavatta a WWE Hall of Famebe. Később olyan műsorokat vezethetett, mint a Legend House vagy a Vintage Collection.

Utoljára tavaly, a Monday Night RAW 25. Évfordulóján találkozhattunk vele, amikor AJ Styles adott neki interjút. Az emlékét örökre megőrizzük.

Nyugodj békében Mean Gene!

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.