Header Ads

Az Impact Wrestling is le akarta szerződtetni Chris Jericho-t

Mint ahogy arról már múlthéten beszámoltunk, Chris Jericho leszerződött az újonnan alakuló AEW szervezethez. Jericho a podcastjében elmondta, más promóciótól is kapott ajánlat, mielőtt meghozta volna a végső döntést.
(Fotó: WWE)
Chris Jericho az eheti Talk is Jericho podcastjében beszélt az All Elite Wrestling-hez való szerződéséről, és arról is, hogy több szervezettel is folytatott tárgyalásokat. Ezek közül Jericho az Impact Wrestling ajánlatán gondolkodott el, ugyanis nagyon lenyűgözte az az új irány amit Scott D'Amore és Don Callis indított el.

Nagyon élvezem azt amit az Impact Wrestling csinál, sokat gondolkodtam, hogy vállalok pár szereplést náluk. Találkoztam Scott D'Amore, Don Callis és Ed Nordholm hármasával, akik nagyszerű ajánlatot tettek nekem. Ez vicces mikor mindenki arról beszél, hogy a WWE, a RoH, az AEW, a NJPW vagy az MLW szabadon igazolható birkózókat keres. És mi van az Impact Wrestling-el? Ők is adtak volna némi pénzt Chris Jericho-ért. Nagyszerű mérkőzéseken gondolkodtunk, olyan birkózókkal mint Sami Callihan, Johnny Impact, Brian Cage és Rich Swann. Imádnék együtt dolgozni Rich Swann-el.

Chris Jericho mint azóta már megtudhattuk az All Elite Wrestling kecsegtetőbb ajánlatát fogadta el, ahol először május 25-én fog fellépni a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő Double or Nothing gálán.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/


(Forrás: Sportskeeda)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.