Header Ads

Andrade két szabadúszót is lebeszélt a WWE-be igazolásról

Az mindig érdekes, ha egy WWE birkózó int óva másokat az oda igazolástól.
(Fotó: WWE)
Andrade jó barátságot ápol az ROH sztár Rush-sal és a CMLL birkózójával, Dragon Leevel. A WWE szerette volna őket leigazolni, de a SmackDown Live sztárja jelezte számukra, hogy a WWE nem olyan mint gondolnák, ahol csak akkor boldogulhatnak, ha Vince McMahon is kedveli őket. Ráadásul a roster is túl zsúfolt, így nehéz előre lépni.

Andrade-ról a legfrissebb hír az, hogy rövidül a ringneve, így elhagyja a "Cien" Almas elnevezést. Az sem titok vele kapcsolatban, hogy amikor még az NXT-ben volt, fontolóra vette a távozást, de végül hívást kapott a main rosterre. Andrade most egy pusht kapott és Rey Mysterioval van programban. A hírek szerint a boldogtalan embereket push-sal kárpótolná a WWE.

(Forrás: WN)

2 megjegyzés:

 1. Rush és Dragon Lee top level előadók, de a WWE Lucha house party szarsággá alakítaná őket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azon mindig röhögtem, hogy a latin-amerikai birkózókat milyen sablonosan kezeli a WWE. Már a neveik is (csak úgy véletlenszerűen az elmúlt 10 évből): Carlito, Primo, Epico, Kallisto, Hunico, Camacho... mintha kötelező lenne minden spanyol névnek o-ra végződnie. Azon csodálkoztam, hogy Sin Cara nem Mystico néven futott náluk.
   Dragon Lee meg a Hiromu Takahashi elleni őrült meccseken használt stílusát úgysem használhatná a WWE-ben, valószínűleg menne a 205 Live-ra vagy az NXT-be.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.