Header Ads

A Royal Rumble 6 esélyese

Mindjárt itt a Royal Rumble és még nem esett sok szó az esélyesekről.
Az idei férfi Royal Rumble kapcsán két főesélyesről beszélnek, de mi melléjük még bedobtunk négy opciót, amely közül kettő a meglepetés faktor kategóriába tartozik. Ha a realitások talaján maradunk, akkor a heti adások alapján jól látszott, kiknek van itt esélye, de a WWE szeret váratlant húzni. Nyerhet akár egy visszatérő legenda vagy éppen egy nagy debütáló is, minden estre az biztos, hogy a cég szeretne nagy pillanatot generálni a negyvenezres nézőközönség előtt.

6. Shawn Michaels
(Fotó: WWE)
Tavaly nagy meglepetésre nyolc év kihagyást követően visszatért a ringbe. Egy tag team mérkőzésben szerepelt a Crown Jewel gálán, amely után kijelentette, miszerint még egyszer már nem térne vissza. Ezt azonban nem szabad készpénzként vennünk, hiszen a tavalyi return is a semmiből jött. Korábban hallani lehetett arról, hogy a WWE szeretné őt egy Daniel Bryan vagy egy AJ Styles elleni mérkőzésben látni. Utóbbi kettő jelenleg a WWE Bajnoki Címért feudol, így Michaels egy esetleges Royal Rumble győzelemmel kihívhatná az egyikőjüket. Valljuk be, erre kevés az esély, de Shawn ott lesz a rendezvényen, hiszen szerepet kapott a Kick-Off Shown.

5. Kenny Omega
(Fotó: NJPW)
Talán ennek örülne mindenki a legjobban, nem is a győzelemnek, inkább annak, hogy a Cleaner debütált. Omega korábban csak az Deep South Wrestlingben szerepelt, így sohasem debütált a főrosteren. Jelenleg még a New Japan Pro Wrestlinghez köti szerződés, amely februárig szól, de egy esetleges külön engedéllyel szerepelhetne a pay-per-viewn. Omegát az All Elite Wrestling is tárt karokkal várja, így rajtamúlik, hogy melyik szervezetet választja. A WWE közönsége legszívesebben AJ Styles, Daniel Bryan, Finn Bálor vagy Seth Rollins ellen látná, előbbi kettőhöz egy Rumble győzelemmel férkőzhetne közelebb. A pankrátorok többségének a WWE az álma, hiszen sok szempontból ez a wrestling csúcsa, de az AEW-ban is rengeteg pénz van, sőt kreatív szabadság is. AEW vagy WWE? Hamarosan kiderül.

4. Randy Orton
(Fotó: WWE)
Orton még csak ezen a héten jelentkezett be a Rumble-re. Egy kétszeres győztesről van szó, legutóbb 2017-ben nyert. Eddig nem szerepelt az esélyesek között, de a háttérben azt pletykálják, miszerint Vince McMahon a FOX szerződés miatt újra komolyan tervez vele. Egyes pletykák szerint a Vipera lehet a következő WWE Bajnok a WrestleMania után. A bajnoki címért folyó harcba, jelen pillanatban egy Royal Rumble győzelemmel férkőzhetne be. Ha vasárnap diadalmaskodni tud, akkor beállítja "Stone Cold" Steve Austin rekordját, ami a 3 Royal Rumble győzelem.

3. Braun Strowman 
(Fotó: WWE)
A sztorit már mindenki ismeri, eredetileg ő lett volna Brock Lesnar ellenfele a Royal Rumble-ön, de végül Finn Bálor lett a befutó, mivel Strowman megrongálta Vince limuzinját. Egyelőre nem lehet tudni mi lesz a Monster Among Mannel, hiszen még a Rumble meccsbe sem jelentették be. Mindenesetre már csak úgy válhatna hivatalosan Brock Lesnar ellenfelévé ha megnyerné a Rumble-t, amelyre nagy esélye van, hiszen egy hiteles karakter. A WWE vezetése még mindig opcióként tekint Strowman nagy WrestleMania pillanatára, amely az Universal öv megszerzése lenne, de majd látjuk miként is döntenek az illetékesek.

2. Drew McIntyre
(Fotó: WWE)
 A "The Scottish Psychopath" a Rumble egyik legnagyobb esélyese, aki a RAW húzó heel karakterévé és egyben a WWE jövőjévé vált. Drew még mindig csak 33 éves és hatalmas fejlődésen ment keresztül az első WWE-s futása óta. A közönség és Vince is rajong érte. McInytreből biztosan lesz Universal Bajnok, kérdés az, hogy mikor? Erre idén nagyon nagy esélye lehet és a háttérből is azt halljuk, miszerint az egyik opció McIntyre Rumble győzelme és a nagy WrestleMania diadal Brock Lesnar felett. A RAW-nak nagy szüksége lenne egy olyan heel világbajnokra, aki az adások állandó szereplője.

1. Seth "Freakin" Rollins 
(Fotó: WWE)
Ő az, aki miatt nem egyértelmű McIntyre győzelme, hiszen Triple H támogatását élvezi, aki azt szeretné ha Rollinsból csinálnák meg a következő nagy face bajnokot, Roman Reigns ideiglenes távozását követően. A színfalak mögött hetek óta a Rollins és a McIntyre tervről vacillálnak és csak a harmadik opció Strowman. Seth eddig csak kétszer lehetett WWE Bajnok, ebből az első futása kiválóan sikerült, de egy térdsérülés megakadályozta annak a sztorinak, a nagy fináléját. A közönség imádja és egy kiváló alapanyag ahhoz, hogy a cég következő arca legyen, ehhez azonban egy olyan teljesítményre van szüksége, hogy a vezetésben egy percre se merüljön fel kétségek ezzel kapcsolatban.

Szerinted ki lesz az idei Rumble győztes?

2 megjegyzés:

  1. Akkor már legyen Omega, ő legalább legitim győztes lehetne, mert a férfi mezőny nagyon nagyon gyenge mostanában. Jaj, és Omega még nem jobbolt Brocknak, szóval ő még hihető kihívó is lehetne.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.