Header Ads

A Revival elhagyná a WWE-t?

Tegnap este felröppent a pletyka, miszerint a Revival távozna a WWE-ből.
(Fotó: WWE)
A Fightful.com szerint a tag team elégedetlen a helyzetével, ezért az All Elite Wrestlinghez távoznának, ahol együtt dolgozhatnának a Young Bucks-szal, akikkel jó barátságot ápolnak. Azt nem tudni, hogy mikor jár le a szerződésük a WWE-vel, illetve az sem biztos, hogy kezdeményezték a felmondást. A WWE általában csak nagyon ritkán engedi el a birkózóit, így az elégtelen szupersztároknak otthon kell megvárniuk a kontraktusuk lejártát, emiatt addig nem szerepelhetnek máshol.

A Wrestling Observer nem tudta megerősíteni a híreket, azt viszont biztosra mondják, miszerint a Revival többet dolgozna az NXT-ben. Megeshet, hogy egy félreértés okán született meg a távozásról szóló pletyka és valójában az NXT-ben való szereplést kérték. Dash Wilder és Scott Dawson jelenleg a RAW mezőnyét erősíti.

A Wrestlint News azóta felkereste a WWE-t ez ügyben, de még nem érkezett válasz a szervezettől.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Hát sajnálom őket, mert az egyik legjobb tag team, de nem baj, ha nem maradnak, mert Tony, vagy Gedo tárt karokkal várják őket. Személy szerint én sem rajongok a tag teamért, s soha nem is értettem azt, hogy mi a lényege, de mivel a njpw fullba nyomja a taget, azóta hozzászoktam. Tényleg nagyon jó lett volna őket komolyabban pusholni, mert egy Uso vs Revival az akármelyik ppvt main eventelhetné, vagy uso vs new day is. De nem gond lesz így Bucks vs Revival, szerintem a májusi aew show main eventjében, lesz Evil and Sanada vs Revival, lesz GoD vs Revival, szóval jól fognak ők keresni máshol, talán még többet.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.