Header Ads

16 lehetséges meglepetés szereplő a Royal Rumbleben

Már hagyomány nálunk, hogy minden évben írunk egy kis cikket a lehetséges Royal Rumble meglepetésekről.

Az All Elite Wrestling elindulása miatt most nehezebb a WWE-nek egy olyan debütálást vagy éppen visszatérést előkészítenie, mint AJ Stylesé volt 2016-ban. Idén inkább a sérültek visszatérésre vagy legendák vendég szereplésére lehet majd számítani, esetleg néhány NXT-s felbukkanására, de ők kivételesen nem szerepelnek a listán. Chris Jericho megjelenése borítékolható lenne, de exkluzív szerződést kötött az AEW-val. Sting vagy Hulk Hogan lehetséges visszatérése évekig pletyka volt a Rumble kapcsán, de mára a koruk és korábbi sérüléseik miatt, ez lehetetlenné vált.

A listán szereplőek közül nem fog mindenki visszatérni, inkább csak tájékoztatás, hogy kik közül válogathat a WWE:

16. Matt Hardy
A napokban a Twitteren robbant a hír, miszerint Matt készen áll a visszatérésre és még esze ágában sincs visszavonulni. Tavaly már sokan azt sejtették, hogy véget ért az idősebbik Hardy pályafutása a gerincproblémák miatt, de úgy tűnik sikeres volt az a rehabilitáció. Januárban nincs is jobb hely a visszatérésnél, mint a Royal Rumble meccs.

15. Bray Wyatt
Egy jó ideje nem találkoztunk vele, de azt tudjuk, hogy nem sérült. Legutóbb egy Live Eventen szerepelt és egyesek szerint rossz formában van. A korábbi WWE Bajnokot sokan kedvelik és itt lenne az ideje újra felépíteni a karrierjét.

14. Big Show
Tavaly heel majd face turnt vett, már kitudja hányadik alkalomra. Nos, utoljára a The Barral volt szövetségben és utolsó pay-per-view szereplése a Crown Jewelen volt. Mostanában egyre ritkábban találkozni vele és 2017 óta nem szerepelt a Rumble meccsben, de mint tudjuk egészséges.13. Sami Zayn
Néhány hete egy videóban közölték, hogy hamarosan visszatérhet, mint ahogyan Kevin Owens is. Owens-szel ellentétben már a Performance Centerben készül és elképzelhető, hogy tisztázzák az orvosok.

12. Goldberg
Pletykaszinten ugyan, de felmerült az ő szereplése is. A PWInsider jelentése szerint nincs esély a visszatérésére, míg más források azt állítják, hogy az All Elite Wrestlinggel tárgyal. Bármi is legyen, biztosan nagyot szólna a megjelenése.

11. Kane
Jelenleg polgármesteri feladataira koncentrál és a Crown Jewel óta nem szerepelt. Kane tavaly az Universal Bajnoki Cím meccs résztvevője volt. A Rumble meccsekben két rekordot is tart, egyrészt összességében ő ejtette ki a legtöbb embert, szám szerint negyvennégyet, illetve ő szerepelt a legtöbb Royal Rumbleben is.

10. The Undertaker
Semmi konkrétum nincs róla, de szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen mérkőzése. Az egyik legjobb hely a WrestleMania programjának elkezdésére a Royal Rumble meccs lehetne, de ha itt nem is szerepel, azért nem szabad kizárunk a megjelenését valamilyen más formában.

9. The Rock 

Ha megjelenik, akkor az egyik legjobban elhallgatott titok lesz a wrestling történetében, ugyanis most még csak nem is pletykálnak róla. Korábban évekig lehetett arról hallani, miszerint megkapja a Brock Lesnar elleni visszavágóját, de végül nem lett belőle semmi. Roman Reigns partvonalon túlra került és most egy Triple H elleni meccs sem realitás. A dolgokat tovább nehezíti, hogy jelenleg a Halálos Iramban spin-offját forgatja.

 


8. Bludgeon Brothers
A tavalyi WrestleManián magasba emelhették a SmackDown Tag Team öveit. Augusztus óta nem látni Luke Harpert és Erick Rowant ugyanis lesérültek. Egyes hírek szerint Rowan már készen áll a visszatérésre és Phoenixben van. Harperről ugyanez már nem mondható el, de nem szabad kizárnunk a visszatérését.

7. Shawn Michaels
A tavalyi visszatérése óta már nem sorolható a lehetetlen kategóriába. Lenne még itt meccs számára, például AJ Styles, Daniel Bryan vagy éppen Seth Rollins ellen. Egy Rumble meccs még nem lenne megterhelő számára és mint tudjuk a helyszínen tartózkodik, hiszen szerepe van a felvezetőben.6. Batista
Ha nem kezd el forgatni, akkor elkezdődhet az utolsó nagy futása, amely végén Triple H lenne a végső ellenfele. Még ha nem is lenne győztes, de egy vendég szereplés erejére beugorhat a meccsbe, hacsak nem Triple H ellen kezdődne el a viszálya, akit tisztáztak az orvosok.

5. Triple H
Csak Batista miatt, ha esetleg visszatér. Hunter elvileg még nem birkózhat, de az edzésre már megkapta az engedélyt az orvosoktól. Ez azt jelenti, miszerint felépül az áprilisi WrestleManiáig, addig viszont el kell kezdeni egy történetet. Talán egy minimális fizikai kontaktus erejéig beugorhat. Batista vagy Strowman lesz az ellenfele?

4. Kurt Angle

Jelenleg ő a jolly-joker, ha kell egy legenda, hiszen szívesen birkózik bárhol és bármikor. Talán egy rövid szerep erejére beugrik és segít valaki számára egy nagyobb pillanatot adni. Hogy a WrestleManián birkózik-e? Hát egyelőre erről sincs hír.

 


3. Tye Dillinger
Hírek szerint ott van Phoenixben, ami arra adhat következtetést, hogy bérelt helye van tizedikként a Perfect Tennek.

2. Kenny Omega
Ha úgy döntött, hogy a WWE-be igazol, akkor is leghamarabb február elsején szerepelhetne, hiszen a hónap végéig szerződés köti a NJPW-hoz. Ha azonban némi pénz ellenében engedélyt kap a japánoktól, akkor minden akadály elhárul a szereplésétől.

1. Braun Strowman
Borítékolható, hiszen jelenleg nincs mérkőzése. Eredetileg Brock Lesnar lett volna az ellenfele az Universal Bajnoki Címért, de végül ezt a lehetőséget elvették tőle. Mivel az egyik esélyesnek mondják, így kizárt, hogy ne szerepeljen, de ha elmarad a belépője, akkor egy másik sztorira számíthatunk...

Szerinted ki fog visszatérni?

7 megjegyzés:

 1. Ted Dibiase. Mármint a fiú. :)
  De jöhetne Cody is. Aztán Legacy reunion... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cody biztos nem jön mivel ő leszerzödöt az AEW-val.Viszont Dibiase-ra van remény.

   Törlés
 2. Én Ricochet-et várom a rumbleben.A tegnapi történések során szerintem bérelt helye van a Main Rosteren ez pedig egy remek alkalom volna debütálni.Viszatérőként pedig Kurt Angle-t várom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt amugy vagod hogy Ricochet nem fog a main rosteren debutalni😂

   Törlés
  2. Miért nem? Elvesztette az övet.Elöbb utób jön a Main Rosterre

   Törlés
  3. De azt lattad hogy mi tortent ciampa es black meccse utan?? Ő dream black gargano ciampa es cole egymasnak feszultek kint es a backstageben is.

   Törlés
  4. Ja azt nem láttam csak a Youtube videót amin Gargano és Ciampa magasba emelik az öveket a többit nem láttam de majd be pótolom

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.