Header Ads

Távozhat a WWE egyik sztárja

A WWE nagy változásokat ígér a Monday Night RAW és a SmackDown Live számára, első sorban új szupersztárokról és új párosításokról beszélnek.
(Fotó: WWE)
A hír egyben azt is jelenti, hogy jónéhány eddig háttérben lévő birkózó is nagyobb szerepet kaphat, jobb esetben pushban részesülhet. Ugyanakkor lesznek olyan szupersztárok, akik ezen okokból a háttérbe szorulhatnak, hiszen nincs mindenki számára hely a mid-cardon vagy a main eventben.

A Lucha House Party tagja, Gran Metalik nincs megelégedve a jelenlegi helyzetével és nem is tartja titokban, hogy a távozás gondolatát szövögeti. Metalik egy tweetben kérdezte meg a rajongóit arról, hogy szerintük vissza kellene-e igazolnia a mexikói CMLL-hez vagy esetleg a függetleneknél kellene folytatnia.

Metalik nagyon jó in-ring előadó, de a WWE-ben még nem teljesedhetett ki. Talán egy olyan szervezet, mint a Ring of Honor vagy a New Japan Pro Wrestling lecsaphat rá. Kérdés, miszerint a 30 esztendős pankrátor kérelmezi-e a szerződése felbontását? Ha nem, akkor marad a RAW kötelékében.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.