Header Ads

IMPACT! 2018. November 29. - Egy titokzatos ajándék - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban a Lucha Brothers kiállt Rich Swann és Willie Mack párosa ellen, Katarina visszavágót kért Jordynne Grace-től, folytatódott a viszály Taya Valkyrie és Tessa Blanchard között, debütált a ringben a The Rascalz, valamint szembenézett egymással Eli Drake és Tommy Dreamer.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Lucha Brothers vs. Rich Swann & Willie Mack
Pentagon Jr. és Fenix azzal a szándékkal érkezett a Rich Swann és Willie Mack elleni mérkőzésükre, hogy megszerezzék a győzelmet, és ezzel egy lépéssel közelebb kerüljenek a csapatbajnoki címhez. A négy birkózó mindent megtett a győzelem érdekében, de erre számítani is lehetett ismerve a már jól megszokott stílusukat. A meccset végül Willie kikopogtatásával nyerte meg a mexikói testvérpáros, ugyanis először Swann-t egy Fear Factor Piledriver-el a ringen kívülre helyezték, így Mack magára maradt. Ezután Mack egy Wheelbarrow Splash mozdulat áldozata lett, ami után már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után megjelent az arénában az aktuális csapatbajnok LAX. Santana és Ortiz Konnan nélkül érkezett a ringbe, majd gratuláltak a Lucha Brothers tagjainak a győzelmükhöz, és elmondták nekik, hogy a január 6-ai Homecoming PPV-n kockára teszik a csapatbajnoki címeiket Pentagon Jr. és Fenix párosa ellen.

A színfalak mögött Konnan várta Santana-t és Ortiz-t, aki dühös volt amiért a srácok nem engedelmeskedtek neki, és kihívták a Lucha Brothers-t egy címmérkőzésre. Konnan szerint nem ez volt a megfelelő pillanat, hogy megküzdjenek egymással, és ez akár a két csapat kapcsolatának a rovására is mehet a továbbiakban.

Jordynne Grace vs. Katarina
Katarina megkapta a lehetőséget, hogy újra megküzdhessen Jordynne Grace-el. Katarina most többet beletett ebbe a mérkőzésbe, mint a két héttel ezelőttibe, de ez most sem volt elég ahhoz, hogy legyőzze ellenfelét. Jordynne előbb egy óriási könyököst vitt be a ring sarokban ülő ellenfelének, majd újra egy Bear Hug szorító fogással feladásra kényszerítette a korábbi Knockouts Champion-t.

A backstage-ben KM és Fallah Bahh hisztérikus sírásba kezdtek, az elmúlt hetekben elszenvedett vereségeik miatt. Erre Scarlett Bordeaux még rátett egy lapáttal, aki elmondta nekik, hogy a tehetségkutató listáján az utolsó helyre kerültek.

Brandon Tolle, az Impact Wrestling egyik bírója felkereste Tessa Blanchard-ot, és elmondta neki, hogy többet nem emelhet kezet rá.

McKenzie Mitchell interjút készített Tommy Dreamer-el. A hardcore legenda szerint Eli nagyon gyenge teljesítményt nyújtott mikor ő volt a szervezet világbajnoka, és Drake-nek új sértéseket kell kitalálnia rá, mert az hogy ő zsíros testalkatú, az nem igazán hatja meg.

Taya Valkyrie vs. Ray Lyn
Taya Valkyrie miután bejelentette, hogy újra meg fog küzdeni Tessa Blanchard-al a Homecoming PPV-n, újra a kötelek közé lépett, mégpedig Ray Lyn ellen. Taya ezt a küzdelmet könnyedén behúzta, ellenfelét egy új szorító fogással kényszerítette feladásra. A meccs után Tessa megjelent az arénában, és megtámadta Taya-t. Brandon Tolle megpróbálta megfékezni a lányt, de a bajnok újra leütötte a bírót, sőt még el is kezdte fojtogatni, amire az összes játékvezető a ringbe sietett, sőt még Sonjay Dutt és Scott D'Amore is. Végül Gail Kim-nek kellett leszednie a bíróról Tessa-t, akinek végül Taya még egy Spear-t is kiosztott.

Johnny Impact egy interjút adott a backstage-ben, amiben elmondta, hogy milyen sokat jelent neki az Impact World Championship cím, majd kitért a Brian Cage elleni meccsére amit a Homecoming PPV-n fognak vívni egymással. Johnny egyet értett azzal, hogy Cage egy hihetetlen gép, de január 6-án olyat fog tapasztalni amit korábban még soha. Az interjút Killer Kross szakította félbe, aki szerint Johnny-nak szüksége van a segítségére Brian Cage ellen. A világbajnok ezzel nem értett egyet, és továbbra sem kér Kross segítségéből.

The Rascalz vs. Chris Bey & Mike Sydal
Az adás a The Rascalz debütálásával folytatódott. A Chris Bey és Mike Sydal elleni mérkőzésre Dezmond Xavier és Zachary Wentz érkezett a kötelek közé, a formáció harmadik tagja Trey Miguel a ring mellől követte az eseményeket. Az új csapat felpezsdítette a hangulatot az arénában, a közönségnek nagyon tetszett amit a srácok a ringben csináltak. A meccset természetesen meg is nyerte Dezmond és Zachary párosa, akik egy elképesztő látványos Standing Moonsault után kikopogtatták Mike Sydal-t.

A színfalak mögött Kiera Hogan elmondta McKenzie Mitchell-nek, hogy ő szerinte Allie-t még nem kerítette el teljesen a sötét oldal, és kérte a barátnőjét, hogy győzze le a sötétséget, és térjen haza.

Alisha Edwards meglátogatta a kórházban a férjét, aki magatehetetlen állapotban ült egy kórteremben. Alisha elmondta Eddie-nek, hogy azért hívta az ápolókat rá, mert ha a rendőrök avatkoznak közbe, akkor hosszú időre börtönbe került volna. Miután Alisha távozott, megjelent Moose, aki elmondta Eddie-nek, hogy ő jobb nála, és hogy Edwards hátat fordított a barátságuknak. Azonban reméli, hogy Eddie egy nap kijut a kórházból, de addig ellenőrizni fogja Alisha-t. 

McKenzie interjút készített Eli Drake-el az esti mérkőzése előtt. Eli nyugdíjas klubba fogja küldeni Tommy Dreamer-t a meccsük után.

Matt Sydal és Ethan Page beszélgettek egymással a backstage-ben. Matt szerint Ethan-nek a világegyetem tervére kell összpontosítania és nem a múltbéli veszteségeire. Matt úgy gondolja, hogy azért voltak ezek a sikertelen mérkőzések, mert nincsenek a helyes úton. A helyes út közte és Page között az, ha megküzdenek egymással, hogy bekerüljenek a Homecoming PPV-n megrendezésre kerülő Ultimate X meccsbe.

Eli Drake vs. Tommy Dreamer 
Eli és Dreamer elkezdték a küzdelmet, de a korábbi világbajnok elhagyta a ringet, miután ellenfele kiosztott neki egy Cutter-t. A mérkőzés így kiszámolással rövid idő alatt véget is ért, de Josh Mathews bejelentette, hogy szólt neki a vezetőség, és újra indítják a meccset, ami ezek után már No DQ szabályok szerint fog zajlani. Eli természetesen ki is volt akadva a döntés miatt, de kénytelen volt folytatni a küzdelmet mert Dreamer már hozta is a fegyverekkel teli szemetest. Ahhoz képest hogy Drake nem az efféle stílus híve, felvette a kesztyűt a hardcore legenda ellen, olyannyira, hogy végül egy széket tett Dreamer nyakába, amit egy evező lapáttal megütött. Eli ezzel a mozdulattal legyőzte Tommy Dreamer-t, majd távozott az arénából. A színfalak mögött egy titokzatos levél várta, aminek sem a tartalmáról, sem a feladójáról nem derült ki semmi.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.