Header Ads

IMPACT! 2018. December 13. - Revans - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Rich Swann és Dave Crist, valamint Trevor Lee és Trey Miguel Ultimate X kvalifikációs mérkőzést vívott egymással, folytatódott a viszály Tessa Blanchard és Taya Valkyrie között, Santana kiállt Fenix ellen, újra a kötelek közé lépett Jordynne Grace, Moose pedig szembe nézett Brian Cage-el.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann vs. Dave Crist – Ultimate X Qualifying Match
Rögtön egy kvalifikációs mérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás. A Crist testvérek közül Jake múlthéten bekerült a négy ember közé, akik megküzdhetnek egymással a megüresedett X-Division bajnoki övért január 6-án, így most Dave-en volt a sor. Rich Swann annak ellenére, hogy Jake Crist és Sami Callihan is többször közbeavatkozott a küzdelembe, két vállra tudta fektetni ellenfelét, ezzel pedig harmadikként kvalifikálta magát a Homecoming PPV Ultimate X mérkőzésébe. A meccs után Dave rögtön megtámadta Swann-t, de Sami inkább rá volt dühös, amiért elvesztette a mérkőzést. Ekkor megérkezett az arénába Willie Mack, aki nekiesett Callihan-nek, de Rich Swann-nek sikerült visszafognia barátját.

McKenzie Mitchell interjút készített Moose-al. Moose elmondta, hogy nem aggódik Eddie Edwards miatt, ő inkább a Brian Cage elleni meccsére koncentrál. Moose szerint a számítógépek és a gépek meghalnak, de a legendák örökké élnek.

A backstage-ben Rich Swann továbbra is próbálta lenyugtatni Willie Mack-et. Swann úgy gondolja, jobb ha Willie félre teszi a sérelmeit az oVe vezetőjével szemben, mert Sami Callihan kiszámíthatatlan és nagyon veszélyes tud lenni.

Josh Mathews érkezett a ringbe, aki felkonferálta a ringbe Taya Valkyrie-t és Tessa Blanchard-ot, akik a Homecoming PPV-n Knockouts Championship mérkőzést vívnak majd egymással. Először Taya mondott pár szót, legfőképp még mindig az bosszantotta, ahogy a Bound for Glory-n és utána is mikor megküzdöttek egymással Tessa kijátszotta a bírót. Szerinte ez egy gyáva húzás volt. Tessa válaszolt Taya-nak. Szerinte Taya nem tudja milyen bajnoknak lenni, esetleg meg kellene kérdeznie a férjét. Tessa úgy gondolta bármit megtehet annak érdekében, hogy megtartsa a Knockouts Championship címét. A két lány egymásnak feszült a ringben, amikor Josh bejelentette, hogy Gail Kim ott lesz kettejük mérkőzésén mint speciális bíró. Gail Kim meg is jelent az arénában, amitől Tessa Blanchard csak még idegesebb lett.

A háttérben Tessa tovább dühöngött miután megtudta, hogy Gail Kim lesz a bíró a Taya Valkyrie elleni mérkőzésén. Szerinte az Impact vezetősége ezzel Taya-t részesíti előnybe.

Trevor Lee vs. Trey Miguel – Ultimate X Qualifying Match
Az este második és egyben utolsó kvalifikációs mérkőzését a korábbi X-Division bajnok Trevor Lee és a The Rascalz formáció egyik tagja, Trey Miguel vívták egymással. Trey-t elkísérte az arénába Dezmond Xavier és Zachary Wentz is, de a társuk meccsbe ők nem szóltak bele. Trey-nek nem is volt szüksége segítségre, egy hatalmas Hurricanrana-val sikeresen pinnelni tudta Trevor Lee-t. Ezzel ő is csatlakozott Jake Crist, Ethan Page és Rich Swann hármasához, akik megküzdenek egymással a január 6-ai Homecoming PPV-n a megüresedett X-Division bajnoki címért.

Pentagon Jr. és Fenix a színfalak mögött elmondta, hogy nincs köztük és az LAX között feszültség, de ők azért érkeztek az Impact Wrestling-hez, hogy elhódítsák a Tag Team Championship címeket, mert ők a világ legjobb csapata. Fenix hozzátette, hogy az este folyamán le fogja győzni Santana-t.

Dark Allie és Su Yung a backstage-ben beszélgetett egymással. Dark Allie elmondta, hogy nincs többé már a régi Allie.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2009-es Bound for Glory PPV Ultimate X mérkőzését, amin a Motor City Machine Guns, Christopher Daniels, Suicide, Homicide és Amazing Red megküzdött egymással az X-Division bajnoki övért. A meccset Amazing Red nyerte meg.

A backstage-ben Konnan még mindig dühös Santana-ra és Ortiz-ra, amiért ők kihívták a Lucha Brothers tagjait egy címmérkőzésre. Szerinte a fiúk fel sem fogják, hogy Pentagon Jr. és Fenix el akarja tőlük hódítani a csapatbajnoki címeket.

Santana vs. Fenix 
Az LAX a januári Homecoming PPV-n kockára teszi a csapatbajnoki címeiket a Lucha Brothers ellen, addig azonban Santana és Fenix egy egyéni küzdelemben is szembenézett egymással. A két birkózó elképesztőt meccselt egymással,  Josh Mathews az év küzdelmének kommentálta a látottakat. A végig kiélezett összecsapásból végül Fenix jött ki győztesen, aki a Unique Spinning Sit-Down Slam mozdulatával legyőzte Santana-t. A meccs után Pentagon Jr. és Ortiz is a kötelek közé lépett, hogy gratuláljanak a győztesnek.

Killer Kross interjút adott McKenzie-nek, de Johnny Impact félbeszakította. Kross megemlítette Johnny-nak a feleségét, amire a bajnok dühében a falhoz nyomta Kross-t. Johnny kérte Kroos-t, hogy tartsa távol magát tőle és a feleségétől, amire ő csak annyit válaszolt, hogy "Most látom azt a srácot, aki le tudja győzni Cage-t".

A színfalak mögött Kiera Hogan beszélt Allie-ről. Kiera szerint az igazi Allie már eltűnt, és már csak egy lélektelen személy maradt belőle, de ő készen áll a harcra ellene.

Eli Drake meglátogatta a zárt osztályon az épp sakkozó Raven-t. Eli beszélt az Abyss elleni Monsters Ball meccséről, de Raven-t nem hozta lázba a dolog, ő csak annyit kérdezett a korábbi világbajnoktól, hogy ott marad-e ebédre. Drake dühös lett, és mondta Raven-nek, hogy le fogja győzni Abyss-t.

Ruby Raze vs. Jordynne Grace
Katarina azok után, hogy kétszer is alulmaradt Jordynne Grace-el szemben, összeállt Ruby Raze-el. Katarina úgy gondolta, hogy Ruby lesz a megfelelő ellenfél Jordynne számára, de az újdonsült Knockouts hölgy most is diadalmaskodni tudott. Katarina hiába próbált meg segíteni barátnőjének, Jordynne neki is kiosztott egy Muscle Buster-t. Ezt követően mindkét lányra egyszerre ugrott rá a ring sarkánál, ami után Ruby Raze már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A szünetben Scarlett Bordeaux megjelent az épp róla álmodozó Desi Hit Squad előtt. Scarlett mondta az indiai formáció tagjainak, hogy küzdjenek meg KM és Fallah Bahh párosával.

Brian Cage vs. Moose
Moose és Brian Cage egy hete konfliktusba került egymással, és most ezt próbálták rendezni a kötelek között. A két nagyágyú harca végig kiélezett volt, a nézők talán még azt is gondolhatták volna, hogy Moose lesz a második ember Sami Callihan után, aki pinnelni tudja a gépet. Moose végül meg is nyerte a mérkőzést, igaz DQ-val, ugyanis a meccs egy adott pillanatában megjelent az arénában Eddie Edwards, aki sikeresen megszökött a kórházból. Eddie neki is esett Moose-nak, és nem kímélte a korábbi legjobb barátját. Eddie ki akart osztani egy Piledriver-t Moose-nak a ring mellett, de ez már nem sikerült neki. Moose menekülőre fogta, Eddie pedig a ringben ünnepelte, hogy visszatérhetett az Impact Zone-ba.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.