Header Ads

IMPACT! 2018. December 13. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Moose szembenéz Brian Cage-el, Fenix kihívja Santana-t, kvalifikációs mérkőzést vív egymással Rich Swann és Dave Crist valamint Trevor Lee és Trey Miguel, folytatódik a viszály Tessa Blanchard és Taya Valkyrie között, és megtudhatjuk, hogy Katarina terve beválik-e Jordynne Grace ellen.

A múltheti adásban Moose Tessa Blanchard csapattársaként megküzdött Johnny Impact és Taya Valkyrie párosával. A meccs után Moose megtámadta a világbajnokot, akinek a segítségére a kötelező kihívó, Brian Cage sietett. Moose ezért bosszút akar állni a korábbi X-Division bajnokon, és ki is hívta egy mérkőzésre.
Konnan bármennyire is nem akarta, hogy az LAX kockára tegye a csapatbajnoki címeiket a Lucha Brothers ellen, Santana és Ortiz hajthatatlanok voltak. A két csapat a Homecoming PPV-n címmérkőzést fog vívni egymással, addig azonban Santana és Fenix egy egyéni küzdelemben is kiáll egymás ellen.
Az este folyamán újabb két kvalifikációs mérkőzést láthatunk, aminek a tétje az Ultimate X mérkőzésbe jutás. Egy hete Willie Mack alul maradt Jake Crist-el szemben, így most barátján, Rich Swann-on a sor, hogy legyőzze Dave Crist-et. Rich-nek minden bizonnyal nem lesz könnyű dolga, mert Dave-et biztosan el fogja kísérni a ringhez a testvére, és Sami Callihan is, akik nem arról híresek, hogy karba tett kézzel nézzék az oVe-s társuk mérkőzését.
A másik kvalifikációs mérkőzést Trevor Lee és Trey Miguel fogja vívni egymással. A korábbi X-Division bajnok és a nemrég debütáló The Rascalz tag közül valaki biztosan ott lesz a négy ember között, akik a január 6-án megküzdenek egymással az Ultimate X mérkőzésen, aminek a tétje a megüresedett X-Division bajnoki cím lesz.
Egy hete Taya a Mixed Tag Team mérkőzésen feladásra tudta kényszeríteni az aktuális nő bajnokot. Tessa ezt nem tudta elfogadni, és megtámadta ellenfelét a gong után. A ma esti adásban tovább folytatódik a viszály Tessa Blanchard és Taya Valkyrie között.
Az újdonsült Knockouts hölgy, Jordynne Grace egymás után kétszer is legyőzte Katarina-t. A korábbi Knockouts Champion ezt nem tudta elfogadni, és felkereste Ruby Raze-t, mert úgy gondolja, hogy Ruby megfelelő ellenfél lesz Jordynne számára.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.