Header Ads

IMPACT! 2018. December 06. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban egy Mixed Tag Team meccs keretein belül Moose összeáll Tessa Blanchard-al hogy megküzdjön a világbajnok Johnny Impact és Taya Valkyre párosával, Willie Mack és Jake Crist valamint Ethan Page és Matt Sydal kvalifikációs mérkőzést vív egymással, aminek a tétje az Ultimate X meccsbe való bekerülés, megtudhatjuk mi lesz a folytatásban Eddie Edwards-al, és debütál a ringben Dark Allie.

Tessa Blanchard és Taya Valkyrie viszálya tovább folytatódik. A két lány most egy csapatmérkőzésen fog szembenézni egymással. Az aktuális Knockouts Champion partnere Moose lesz, Taya pedig a férjét, Johnny Impact-et választotta segítőjéül.
Az este folyamán két kvalifikációs mérkőzést láthatunk. A megüresedett X-Division bajnoki öv új gazdára fog találni a január 6-ai Homecoming PPV-n. A címért négy birkózó fog megküzdeni egy Ultimate X mérkőzés keretein belül. A meccs egyik résztvevője a Willie Mack vs. Jake Crist küzdelemből fog kikerülni.
Matt Sydal és Ethan Page szintén a négy ember között szeretne lenni, akik megmérkőzhetnek az X-Division bajnoki övért. Ma este kiderül, hogy kettejük közül ki csatlakozik a négy emberhez, akik megküzdhetnek egymással az X-Division bajnoki címért.
Alisha Edwards a férjét már csak úgy tudta megfékezni, ha egy elmegyógyintézetbe küldi, ezzel is megakadályozva, hogy Eddie újra börtönbe kerüljön. Egy hete láthattuk ahogy a korábbi világbajnok magatehetetlen állapotban volt egy kórteremben, ma este pedig megtudhatjuk mi lesz Eddie-vel a továbbiakban.
Allie-t megszállta a sötétség Su Yung-nak köszönhetően. A korábbi Knockouts Champion már az új stílusában, Dark Allie-ként fog ma este a kötelek közé lépni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.