Header Ads

IMPACT! 2018. December 06. - Egy rég nem látott személy - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban láthattunk két kvalifikációs meccset amit Jake Crist és Willie Mack, valamint Matt Sydal és Ethan Page vívott egymással az Ultimate X mérkőzésbe való jutásért, bemutatkozott az új Allie, kötelek közé lépett a Desi Hit Squad, és egy Mixed Tag Team küzdelemben Johnny Impact és Taya Valkyrie szembenézett Moose és Tessa Blanchard párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Jake Crist vs. Willie Mack – Ultimate X Qualifying Match 
Rögtön egy kvalifikációs mérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Jake Crist és Willie Mack küzdelmének győztese ott lehet a január 6-ai Homecoming PPV Ultimate X mérkőzésén. Jake-et természetesen elkísérték a ringhez az oVe tagjai is, és ahogy arra számítani is lehetett, Sami és Dave többször is közbeavatkozott a meccsbe. Ez nagyban befolyásolta a küzdelem végkimenetelét, ugyanis amíg Dave elterelte a bíró figyelmét, addig Sami nem engedte, hogy Mack a ringsarkárról ráugorjon ellenfelére. Ezt Jake ki is használta, és egy Super Cutter mozdulatot végrehajtott Willie-n, aki ezt követően már nem tudott kijönni a tusból. Így Jake Crist már biztosan ott lesz a négyemberes Ultimate X mérkőzésen.

Tessa Blanchard és Moose beszélgetett egymással a szünetben. Tessa szerint Taya sosem lesz Knockouts Champion, Moose pedig úgy gondolta, hogy meg fogják nyerni az esti Mixed Tag Team meccsüket, mivel ő az igazi Mr. Impact, nem mellesleg egy legenda is.

Dark Allie vs. Heather Monroe
Allie miután átállt a "sötét oldalra", ez volt az első ringbeli szereplése, amire Su Yung is elkísérte őt. Az új Allie Heather Monroe ellen lépett a kötelek közé. A korábbi Knockouts Champion nem csak a ruházatában változott meg, de a viselkedésében is, egy valami azonban változatlan maradt, mégpedig a befejező Codebreaker mozdulata, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Su Yung odaadta a véres kesztyűjét az újdonsült tanítványának, amivel Allie megtámadta a földön fekvő Heather Monroe-t. Ezt Kiera Hogan nem nézte tétlenül, és besietett az arénába, hogy megpróbáljon hatni Allie-re. Ez nem sikerült a lánynak, és végül őt is megtámadta Allie és Su Yung.

A színfalak mögött Rich Swann meglátogatta Willie Mack-et, aki dühös volt, amiért elvesztette a Jake Crist elleni mérkőzését.

Desi Hit Squad vs. Damien Hyde & Manny Lemons
A nemrég újjáalakult Desi Hit Squad végig dominálta a mérkőzést. Rohit Raju és Raj Singh annyira össze tudott dolgozni egymással, mint ha mindig is egy csapatot alkottak volna. Ennek meg is lett az eredménye, az indiai formáció meg is nyerte a meccset, aminek természetesen Gama Singh is nagyon örült.

A backstage-ben Matt Sydal motivációs beszédet tartott az épp bemelegítő Ethan Page-nek.

Katarina dühös volt amiatt, hogy másodjára sem tudta legyőzni Jordynne Grace-t. Ezért úgy döntött, hogy új társat keres magának, aki biztosan maga mögé fogja utasítani Jordynne-t. Ruby Raze lesz az, aki a következő adásban szembe fog nézni Jordynne Grace-el.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Chris Sabin élt az Option C lehetőséggel, ami után legyőzte Bully Ray-t, és lett a szervezet új világbajnoka.

McKenzie Mitchell meginterjúvolta Eli Drake-et. A korábbi világbajnoktól megtudhattuk, hogy Abyss volt az, aki az üzenetet hagyta neki. A levél egy kihívást tartalmazott a Homecoming PPV-re. Abyss egy Monsters Ball mérkőzésre invitálta Eli-t, aki el is fogadta a kihívást.

A The Rascalz tagjai beszélgettek egymással a szokásos stílusukban, amikor is megjelent Scarlett Bordeaux, és gratulált a fiúknak a múltheti adásban mutatott teljesítményükhöz.

Matt Sydal vs. Ethan Page – Ultimate X Qualifying Match
Matt Sydal és Ethan Page mindent elkövetett annak érdekében, hogy legyőzzék egymást, ugyanis a küzdelmüknek óriási tétje volt. A győztes bekerül a négy ember közé, aki, akik megküzdhetnek a megüresedett X-Division bajnoki övért. Page rengeteg mozdulatot elsajátított a mentorától, és ennek meg is lett az eredménye. Végül egy óriási Swanton Bomb-ot ugorva sikerült kikopogtatnia ellenfelét, így ő lett a második ember aki már biztos ott lesz a január 6-ai Homecoming PPV Ultimate X mérkőzésén. Matt a küzdelem után gratulált a tanítványának.

Matt Sydal és Ethan Page meccse után egy rövid betekintést nyerhettünk a zárt osztályra, ahol Eddie Edwards-ot kezelik. Eddie egy rég nem látott személlyel, Raven-el sakkozott, akinek arról beszélt, hogy ő mennyire nem illik ide. Raven segített Eddie-nek a kijutásban, és ellopta az egyik ápoló kulcs kártyáját.

Konnan és az aktuális csapatbajnokok egyeztettek arról, hogy miként alakul a továbbikban a kapcsolatuk a Lucha Brothers-el. Konnan szeretné, ha továbbra is megmaradna a családias hangulat a két csapat között, de úgy néz ki a felek nem igazán tudják türtőztetni egymást, amikor a csapatbajnoki címről van szó.

Taya Valkyrie és Johnny Impact az esti főmérkőzésük előtt még szólt pár szót. Johnny a Brian Cage elleni mérkőzésére koncentrál, de örül annak, hogy a feleségével egy párként léphet ringbe az este folyamán. Taya figyelmeztette Tessa Blanchard-ot, hogy ezen a mérkőzésen megmutatja neki, hogy mire számíthat tőle a Homecoming PPV-n.

Johnny Impact(c) & Taya Valkyrie vs. Moose & Tessa Blanchard(c) – Mixed Tag Team Match
Moose a meccs elején nagyon lazán kezelte a helyzetet, ahelyett, hogy a mérkőzésre koncentrált volna, inkább azzal volt elfoglalva, hogy megcsókolja Tessa Blanchard-ot. A küzdelmet a továbbiakban a két lány véresen komolyan vette, Taya egyszer nagyon közel került ahhoz, hogy a szorító fogásával legyőzze Tessa-t, de akkor még Moose közbe tudott avatkozni, és kihúzta a bírót a ringből. Ezt másodjára Johnny már nem hagyta neki, így Taya könnyedén feladásra tudta kényszeríteni az aktuális női bajnokot. A meccs után Moose bevitt egy Spear-t az épp a győzelmüket ünneplő Johnny-nak, majd Tessa is megtámadta hátulról Taya-t. Ekkor megérkezett Killer Kross, aki megakadályozta Tessa-t, hogy használjon egy széket Taya ellen. Taya Valkyrie és Johnny Impact segítségére végül Brian Cage sietett, aki ellen már Moose és Killer Kross is hatástalan volt.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.