Header Ads

Így született meg Goldberg veretlenségi szériája

Számos legenda övezi Goldberg veretlenségi Szériáját, most Eric Bischoff árult el néhány titkot.
(Fotó: WWE)
A WCW korábbi elnöke a The Sarah O'Connell Showban vendégeskedett, ahol elárulta hogyan kezdődött el Goldberg legendás sorozata. Ebből kiderül, hogy eredetileg nem így tervezték, de a lehetőség idővel adta magát.

Bill Goldberg nagyon kevés tapasztalattal érkezett, éppen hogy elkezdett edzeni a Power Plantben, de baromi jó reakciókat kapott a közönségtől, mivel volt karizmája és úgy döntöttük televíziós műsorra rakjuk. Mondták nekem, hogy Eric, ő még nem tudja hogyan kell birkózni. Nem érdekel, válaszoltam. Elhiszem, de csak két mozdulatot tud, jött rá az újabb válasz. Nem érdekel, csinálja meg a két mozdulatát, hagyjuk nyerni és tegyük tévére, mondtam.

Kiment, csinált egy-két dolgot, felemelt valakit, Jackhammert és Speart adott, bumm, vége. Mert csak erre volt képes, de mi már a televízióban akartuk. Oké, továbbra is edz a Power Plantben, megtanulja hogyan kell lebirkóznia egy 12, 15, 20 perces mérkőzést, de addig is kimegy és elpusztítja az embereket. Ezt csináltuk, így vált belőle a legyőzhetetlen Bill Goldberg. 50 vagy 60 mérkőzés után úgy döntöttünk, hogy hagyjuk ezt és adunk neki egy szériát. De mindez véletlen egybeesés volt és nem terv.

A WCW hivatalos verziója szerint Goldberg már 173 mérkőzés óta volt veretlen, amikor kikapott Kevin Nashtől, de mások jóval kevesebb meccsről beszélnek. Erről a témáról egy 2016-os cikkünkben olvashatsz bővebben.

(Forrás: Old-School)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.