Header Ads

CM Punk meghallgatja az All Elite Wrestling ajánlatát

Mint már korábban beszámoltunk róla, 2019 elején jó eséllyel egy új wrestling szervezet fog születni.
(Fotó: Getty Images)
CM Punk hamarosan megkezdi kommentátori pályafutását az MMA világában, de még nem zárja ki az újabb ketrecharc lehetőségét. A rajongók most arra kíváncsiak, hogy nyitott-e még a pankrációra. Az MMAFighting.comnak elmondta, hogy nem tudja van-e még esélye újra ketrecbe lépni, de továbbra is edz és tagja a UFC keretének. Ezt követően átterelődött a szó a pankrációra, amelyre ugyan nyitva hagyta az ajtót, de kizárta a WWE-be való visszatérésnek lehetőségét.

Mindent meghallgatok. Meghallgatnám őket, mert mint Dave Scholler is, én is kedvelem a Young Buckst. Folyamatosan írunk egymással Matt-tel. De az üzlet az üzlet. Tudom Cody azt mondta, hogy ajánlatot tettek nekem az All In kapcsán, de valójában nem kaptam. Az, hogy telefonon és üzenetben megkérdezik tőlem, hogy akarok-e valamit csinálni a shown, mert mi szeretnénk, az nem ajánlat. Még egyszer mondom, az nem egy ajánlat.
- nyilatkozta CM Punk 

Ha CM Punk ajánlatot kap az All Elite Wrestlingtől és netán el is fogadja azt, akkor az alapjaiban megváltoztathatja a pankráció képét. Az AEW-ról egyelőre csak beszélnek, de januárra egy nagyobb bejelentést ígérnek ezzel kapcsolatban. Ha televíziós szerződést kapnának és egy olyan nagy nevet megtudnának szerezni, mint CM Punk, akkor a WCW 2001-es halála után először lehetne riválisa a WWE-nek.

Az már biztos, hogy levédjegyeztették az All Elite Wrestlinget, amelynek a Jacksonville Jaguars társtulajdonosa Tony Khan lenne a pénzügyi támogatója.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.