Header Ads

Cena szívesen lenne heel, de...

...nem lát rá sok esélyt. A haja viszont marad.


A tizenhatszoros világbajnok John Cena rövidesen visszatér a WWE műsoraiba, ám egyelőre Bumblebee c. filmjét promótálta egy tévéinterjúban a WSVN-TV-nél, és most ebből szemezgetünk.

Az új frizurájáról:
 

"Megtartom. Furcsán fog hatni, még nem tudom, hogy fogom felhúzni rá a baseballsapkámat. Az emberek biztosak benne, hogy levágatom, de ez nem fog megtörténni, ahogy azt nemsokára meglátják."

Roman Reignsről:

"Írtam neki, miután bejelentést tett az állapotáról, mert tudatni akartam vele, hogy jó kezekben van, és egy igazi testvériség része. Mind szeretjük őt azért, amiket tett, és tiszteljük, hogy az egészségét helyezi a legelső helyre, ahogy annak lennie kell. Elmondtam neki, hogy ha bármire szüksége van, csak keressen."

Egy heel-turnről:

"Kavarognak bennem kreatív gondolatok arról, hogy szívesen alakítanék rosszfiút a WWE műsoraiban, de ez nem fog megtörténni, mert nem ez a dolgom. Az a dolgom, hogy önmagam legyek."

A részidős szereplésről:
  
"Ha valaki azt mondja rólam, hogy részidős munkaerő lettem, és Hollywoodba mentem, annak igaza van. De ha nem látják be, hogy miért teszem, amit teszek, az az ő dolguk, nem próbálom megváltoztatni a véleményüket. Az a srác vagyok, akinek a közönség fele azt mondja, hogy sz*r, a másik fele pedig kedvel engem. Akik ellenem vannak, sosem fognak megváltozni. Az a célom, hogy szórakoztassam és boldoggá tegyem az embereket, és úgy viselkedek, hogy megerősítsem azoknak a hitét, akik hisznek bennem." 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.