Header Ads

5 dolog, amit bejelenthet Vince McMahon

Most hajnalban Vince McMahon visszatér a Monday Night RAW-n, hogy felrázza dolgokat.
(Fotó: WWE)
Mr.McMahon visszatérése csupán formális, hiszen a gorilla pozícióból eddig is ő irányította az adások jó részét, de most megjelenik a képernyőn, hogy valami nagy bejelentést tegyen, amely alapjaiban változtatja meg a RAW képét. Az adást az utóbbi hónapokban számos kritika érte és a nézettségei is megcsappant, sőt e-tekintetben már történelmi mélyponton járnak. Talán ezzel kapcsolatban érkezik a főnök, a háttérben nagy változásokra számítanak, mind a rajongók, mind az alkalmazottak.

Több elképzelés is van azzal kapcsolatban, hogy mit jelenthet be Vince McMahon, nekünk öt dolog jutott az eszünkbe.

1. Új General Menedzser
Baron Corbin kikapott a TLC-n, így elvesztette az ideiglenese General Menedzser pozíciót, így emiatt jelenleg nincs GM-je a RAW-nak. A legegyszerűbb az lenne, ha Kurt Angle kapná vissza az állását, de az is lehet, hogy egy új személyt jelölnek ki a vörös adás ügyeinek intézésére. Bár ebben az ügyben nem feltétlenül lenne indokolt Vince megjelenése, hiszen az adás főirányítója Stephanie McMahon is dönthet a GM poszt kapcsán.

2. Újabb draft
Vagyis Superstar Shake-Up, hiszen egy ideje ezen a néven fut az a kiválasztó, amikor a RAW és a SmackDown Live birkózókat cserélhet egymással. Ezt többnyire nyár elején, a WrestleMania után szokták rendezni, de mostanra annyira ellaposodtak a történetszálak, hogy indokolt lehet a szupersztárok cserélése. A hír angolul úgy szól, hogy "shake things up", tehát ez egy utalás is lehet a draftra és a pletykák is ezzel kapcsolatban a legerősebbek.

3. Megszűnik a brand split
Ez teljesen az ellentettje a kettes pontnak és valljuk be őszintén, vajmi kevés az esélye ennek, de a WWE háza táján sohasem lehet tudni, hogy mit terveznek. Egyes szakértők azt mondják, hogy a brand split nélkül jobb adásokat lehetne írni, még mások azt mondják, hogy ez nem így van, hiszen rengeteg birkózóval rendelkeznek, akiknek kell két különálló adásnyi idő. Továbbá a SmackDown jövő ősztől a FOX-on, míg a RAW a USA Networkön fog futni, tehát két rivális csatornán, így a hirdetések miatt mindenképpen külön birkózókra lenne szükségük a heti adásoknak.

4. Két órás RAW
Korábban Triple H és Vince McMahon is elmondta, hogy reklámblokkal együtt a másfél óra az ideális wrestling adás. A SmackDown Live jelenleg egy két órás műsor, ami érezhető is a nézése közben, míg a RAW-t sok esetben kínkeserves élőben végig nézni. A három órás adástól nem szabadulhatnak meg csak úgy, hiszen a USA Network-kel kötött szerződés miatt hosszú ennyire a show. A plusz egy óra jóval több munkát ad a kreatív csapatnak, de a szervezet magától nem dönthet a műsoridő csökkentéséről, ehhez új szerződéseket kell kötniük a csatornával. Azt se feledjük, miszerint a WWE pénzügyileg jobban jár a három órás élő programmal.

5. Egy új irány
Ez már a legvalószínűtlenebb elképzelés. Vajon mi lenne, ha véget érne a PG Éra, amely hivatalosan már Új Éraként fut, de még mindig messze áll a 2008 előtti korszaktól? Ugyan a WWE-nek nem lenne indokolt elhagynia a PG-t, már csak pénzügyi szempontokból sem, a hardcore rajongók többsége mégis a TV-16 visszatérését várja. Ez lehetetlen, hogy megtörténjen, de akár a PG-n belül is vehet a szervezet egy olyan új irányvonalat, amely sokkal valóságosabb és izgalmasabb a jelenleginél, továbbra is kerülvén a durvább jeleneteket. Azt még hozzá kell tennünk, hogy a szervezet sokat lazított a szabályokon, a családbarát műsorok bevezetése óta.

+1
Nem történik semmi komolyabb változás, csak egy sablon sztori, amely a Royal Rumble-el lesz kapcsolatos, de nem hoz gyökeres változásokat. Habár izgatottak vagyunk, de az utóbbi évek retorikája azt mutatja, hogy ma is valami hasonló fog történni, de a remény hal meg utoljára és hátha legalább a kettes pont összejön, hogy ne kelljen ugyanazokat a mérkőzéseket végignézni hétről-hétre még a WrestleMania szezonban is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.