Header Ads

*SPOILER* - Hatalmas változás a Survivor Series egyik főmérkőzésében!

Az eddig bejelentettekhez képest több helyen is borult a Survivor Series cardja a SmackDownt követően.
Az egyik legfontosabb változás a világbajnoki összecsapásban történt, hiszen Daniel Bryan vette át AJ Styles helyét, így ő lesz a Universal Bajnok Brock Lesnar ellenfele. Daniel Bryan azután kapott egy WWE Bajnoki mérkőzést, hogy a SmackDown első szegmensében nekifeszült AJ Stylesnak, felülve Paul Heyman provokálásának. A dulakodást az adás főirányítója Shane McMahon megelégelte, így kiírta a mérkőzést.

Az összecsapáson Daniel Bryan csalt, miután a bíró földre került, hiszen övön alul rúgta AJ Stylest, aki ezután tehetetlen volt, így elvesztette a címet Bryan befejező mozdulata után. Bryan heel turnt vett, mivel ünneplés helyett is az ellenfelével foglalkozott. Daniel Bryan eredetileg a SmackDown férfi csapatában szerepelt volna, de ezzel Jeff Hardy vette át a helyét, míg AJ Styles mérkőzés nélkül maradt.

1 megjegyzés:

  1. EZ NAGYON JÓ ÖTLET, TÉNYLEG.....NEM LETT VOLNA KÖNNYEBB ADNI AJ-NEK EGY ROLL UP GYŐZELMET BROCK ELLEN, MAJD A TLC-N DOBTA VOLNA STYLES AZ ÖVET BRYAN ELLEN. Valami baj van a wwe-vel, mert a dream meccseket idén úgy basszák el, ahogyan nem szégyen, ahogyan a new japan ilyenkor hatalmas összegeket szokott hozni az ilyen meccsekből, a wwe csak floppokat nyom egymás után.....fuck them....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.