Header Ads

Ronda Rouseynak Sasha Banks az álom ellenfele

A korábbi UFC harcos Ronda Rousey elképesztően jó évet fut a WWE-ben.
(Fotó: WWE)
Rousey januárban érkezett a szervezethez és azóta számos magas-szintű mérkőzést tett le az asztalra és folyamatosan javuló teljesítményt mutat. Az első mérkőzését az idei WrestleManián vívta, ahol Kurt Angle társaként birkózott Triple H és Stephanie McMahon ellen. Ronda következő fontosabb állomása a SummerSlam volt, ahol Alexa Blisst legyőzve megnyerte a Raw Női Bajnoki Címet, amelyet azóta is birtokol. Múlt hónapban ő vívhatta az első női pay-per-view főmérkőzését is a sokat kritizált Nikki Bella ellen.

Azonban Roueynak van egy álom ellenfele, akivel még nem küzdhetett meg eddig, ő pedig nem más, mint Sasha Banks. Minderről a PWI Podcastben beszélt:

Nagyon szeretnék birkózni Sasha Banksszel. Nagy hatást gyakorol rám a munkája és az, hogy látom őt hátul. Már korábban is a rajongója voltam. Azt gondolom tudnánk valami különlegeset együtt alkotni és sok lánynak megadta már az élete legjobb meccsét. De azt érzem nem vagyok még megfelelő szinten hozzá. Valóban azt gondolom, hogy együtt valami különleges és nagyszerű dolgot csinálnánk, de nem tudom, hogy azon a szinten vagyok-e, illetve a cég akarná-e ezt.

Ez azért annak tudatában érdekes, hogy korábban Sasha Banks nem volt jó véleménnyel Rousey leszerződtetésén, igaz akkor semmi komolyan vehetőt nem mondott...

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.