Header Ads

Mi lesz a Brand Splittel a FOX szerződés után?

Tíz hónap múlva a WWE a FOX-hoz költözik, legalábbis a SmackDown Live.

Sok pletyka látott napvilágot a brand spilt jövőjével kapcsolatban, hiszen a WWE két konkurens médiaóriásnak fog műsort gyártani. A RAW továbbra is az NBCUniversal csatornáján, a USA Networkön lesz látható, míg a SmackDown Live a FOX Sportsra kerül. Ez nyomás alá helyezi a szervezetet, hiszen mindkét ügyfele számára nézettséget kell generálnia, amelyhez sztárerő kell.

A Brand Split megszüntetése megoldaná a sztárerő hiányát, de a Wrestling Observer információi szerint a FOX nem akarja, hogy a szupersztárok egyik csatornáról a másikra vándoroljanak, elvégre is konkurensekről van szó. Azonban nem kerülhet át minden nagy név a FOX-ra, hiszen mindig is a RAW számított a flagship shownak és a WWE rengeteg pénzt kap az NBCUniversaltól, így ott sem mehetnek egy bizonyos szint alá.

Még rengeteg ideje van a WWE-nek arra, hogy megfelelően alakítsa ki a két rosterét és azok programját. Állítólag a két adás a stílusában is különbözhet, hiszen a FOX egy jóval "sportosabb" pankrációt szeretne látni, hogy tudják azt hirdetni a többi sportműsoruk alatt. A RAW továbbra is maradna az entertainment vonalon.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.