Header Ads

Jövőre jön a Seth Rollins kontra Brock Lesnar mérkőzés

Habár annak idején láttuk már ezt a mérkőzést, azóta Seth Rollins hatalmas karakter fejlődésen ment keresztül.

A Wrestling Observer információi szerint, Vince McMahon egy kicsit megvariálja a terveket és jelen pillanatban egy Brock Lesnar kontra Seth Rollins mérkőzést tervez a WrestleMania 35-re. Ez megmagyarázza, hogy Rollins miért tett említést Lesnarra néhány hete, az Angliában rendezett Rawn. Azok számára akik nem emlékeznek, Rollins azt mondta, hogy Brock Lesnar Universal Bajnoki győzelme egy igazi pofon volt a rajongóknak és az öltöző számára.


Egyelőre nem tiszta, hogy mik a pontos tervek Lesnar és Braun Strowman mérkőzése kapcsán, amely a Royal Rumble-ön lesz esedékes. Ha úgy dönt a vezetőség, miszerint Lesnar nem veszít meccset a WrestleManiáig, akkor zsinórban harmadszorra is legyőzi majd a Monster Among Ment. Ha a Beast netán a Mánia után elhagyná a WWE-t, akkor Rollins örökölné meg tőle a Universal Címet. Ez a helyzet azonban évek óta fennáll, de Lesnar végül mindig hosszabbított.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. És mi lenne,ha semmilyen Brock Lesnar mérkőzést nem látnánk, sőt én igazából már univerzális bajnokságot sem akarok látni, elég volt

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.