Header Ads

IMPACT! 2018. November 8. - Final Hour - Összefoglaló

A Final Hour IMPACT! adásban a Lucha Brothers megküzdött Hernandez és Homicide párosával, debütált a cégnél Jordynne Grace, Brian Cage elutazott Ohio-ba, Moose újra szembenézett Eddie Edwards-al, valamint Johnny Impact kockára tette a világbajnoki címét Killer Kross ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The OGz vs. The Lucha Brothers
A két csapat tagjai már rögtön a ringbe érve elkezdték lökdösni egymást, majd a gong után, amíg Hernandez Fenix-el volt elfoglalva, addig Homicide megtámadta Pentagon Jr.-t. A felek nem törődve a szabályokkal tovább folytatták a ringben amit elkezdtek, aminek következtében Pentagon-ék hamar felülkerekedtek Hernandez és Homicide párosán, akiknek pedig még néha King is megpróbált segíteni. Végül Hernandez volt az, aki a testvérek áldozatává vált. Először Fenix kiosztott neki egy hatalmas Swanton Bomb-ot, amit Pentagon Double Stomp mozdulata követett. A mexikói testvérpár végül a Body-Scissor Slam befejező mozdulatával tett pontot a küzdelem végére. A fiúknak a meccs után Konnan és az LAX tagjai is gratuláltak a színfalak mögött.

Jordynne Grace vs. Katarina 
Jordynne Grace debütálásával folytatódott az adás. Az újdonsült Knockouts hölgy első ellenfelének Katarina-t kapta, akinek a közönség a "Jordynne's gonna kill you" mondatot kezdte el kántálni. Ez úgymond be is következett, ugyanis Katarina alig több mint három percig bírta Jordynne ellen, aki végül egy Bear Hug szorító fogással győzte le ellenfelét.

Brian Cage vs. Sami Callihan - X-Division Championship Match
Brian Cage Sami Callihan meghívására elutazott Ohio-ba, hogy ott küzdjön meg az oVe vezetőjével. A bajnok először még az épület előtt megtámadta a Crist testvéreket, majd a ringhez érve felhívta a kötelek közé Sami-t. Callihan meg is érkezett, és elkezdődött a küzdelem, ami nem tartott túl sokáig, ugyanis a Crist testvérek közbeavatkoztak, és megtámadták a bajnokot, aki így DQ-val megnyerte a mérkőzést. Cage egy ideig még felvette a versenyt a támadóival, és kiosztott pár F5-öt és German Suplex-et nekik, de egyre több birkózó érkezett, hogy segítsen Sami-nek, így Brian már nem tudott mit tenni a túlerővel szemben. Callihan végül az X-Division bajnoki övvel leütötte Cage-t, és bevitte neki a Piledriver mozdulatát.

A szünetben Taya Valkyrie egy rövid interjúban elmondta, hogy szerinte Tessa Blanchard gyáva, és mindig olcsó trükkökkel tudja csak megnyerni a mérkőzéseit. Ennek következtében Taya kihívta egy újabb címmérkőzésre az aktuális Knockouts Champion-t.

Moose és Killer Kross adott egy interjút McKenzie Mitchell-nek, amiben az esti mérkőzésükről beszéltek, amit mind a ketten meg akarnak nyerni.

Scarlett Bordeaux tehetségkutatójára sorban érkeznek a beküldött videók. Fallah Bahh és KM össze is futott a lánnyal a backstage-ben.

Moose vs. Eddie Edwards
Eddie Edwards még meg sem várta hogy Moose belépjen a kötelek közé, rögtön megtámadta a korábbi legjobb barátját. A két birkózó a közönség sorainál esett először egymásnak, majd percekkel később már a ringben folytatták a küzdelmet. Eddie és Moose a végsőkig elmentek, elképesztő mennyiségű mellre mért csapást adva a másiknak. Ezt Moose unta meg, és kihajította a ringből a rámpára a korábbi világbajnokot. Ezt már Alisha sem tudta a színfalak mögül nézni, és bejött az arénába, hogy ellenőrizze a férje állapotát. Moose kiküldte Alisha-t az arénából, ezt követően pedig mindketten újra visszamentek a ringbe. Itt Moose már befejezte a küzdelmet, és egy óriási Spear-el legyőzte Eddie Edwards-ot.

A színfalak mögött Allie és Kiera Hogan arról beszéltek, hogy miként állítsák meg Su Yung-ot. Ekkor megjelent James Mitchell, aki elmondta, hogy ő teljesítette az alku ráeső részét, de Allie még tartozik neki. Mitchell kezet nyújtott Allie-nek, hogy jöjjön vele vissza az "Élőhalott Birodalomba". Kiera megpróbálta lebeszélni erről a barátnőjét, de nem sikerült neki.

A szünetben a szervezet orvosa elmondta Alisha-nak, hogy Eddie Edwards valószínűleg agyrázkódást szenvedett a Moose-al való mérkőzése során.

Eli Drake az ügyvédével, Joseph Park-al érkezett a ringbe. Eli elmondta, hogy befejezte az Open Challenge sorozatát, hogy a továbbiakban az Impact Wrestling elleni perére koncentrálhasson. Joseph átvette a szót Eli-tól, aki kérte azokat a birkózókat, akik még panaszt szeretnének benyújtani, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Ekkor azonban Drake hátulról megtámadta Joseph Park-ot, majd egy széket vitt a kötelek közé, és azzal esett neki az ügyvédnek. A bíróknak kellett megfékezniük az incidenst, de Eli még ezek után is folytatta, amit elkezdett, és a kabátjával fojtogatni kezdte Park-ot.

McKenzie interjút készített Johnny Impact-el az este főmérkőzése előtt. A világbajnok úgy vélte, nem ez volt a megfelelő módja, hogy Killer Kross kért egy címmérkőzést tőle. A bajnok erre egy Starship Pain-el fog válaszolni neki.

Johnny Impact vs. Killer Kross  – Impact World Championship Match
Killer Kross-t elkísérte a győzelme után a ringhez Moose is, aki sokáig nem maradhatott a ring mellett, ugyanis a játékvezető kizavarta az arénából. Kross-nak ezt követően már egyedül kellett megvívnia a harcát Johnny Impact-el szemben, és a mérkőzés korai szakaszában felül is tudott kerekedni a bajnokon. Ezen a kezdeti dominancián azonban Johnny fordítani tudott, és sorban vitte be ellenfelének a legjobb mozdulatait, mint például a Countdown to Impact-et. A kihívó erre még tudott válaszolni egy Kross Jacket-el, de Impact ez után kiosztott neki egy Hurricanrana-t, amit egy Starship Pain követett. Ezt követően Killer Kross már nem tudta folytatni a mérkőzést, így Johnny Impact újra megvédte a világbajnoki címét. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.