Header Ads

IMPACT! 2018. November 8. - Final Hour - Előzetes

A ma esti Final Hour IMPACT! adásban Killer Kross kap egy lehetőséget, hogy megpróbálja elhódítani a világbajnoki övet Johnny Impact-től, az oVe meghívására Brian Cage elutazik Ohio-ba, újra szembenéz egymással Eddie Edwards és Moose, a Lucha Brothers kiáll az OGz ellen, megtudhatjuk mire készül Eli Drake és Jospeh Park, valamint debütál a szervezetnél az új Knockouts hölgy Jordynn Grace.

Az aktuális világbajnok Johnny Impact, azok után, hogy elhódította az Impact World Championship címet Austin Aries-től a Bound for Glory-n, már egyszer meg is védte az övét Fenix ellen két héttel ezelőtt. Killer Kross rögtön a címmérkőzés után megtámadta a világbajnokot, ezzel jelezvén felé, hogy ő lesz a következő kihívója. Johnny Impact ma este megadja a lehetőséget Kross-nak, és kockára teszi ellene a világbajnoki övét.
Az oVe tagjai múlt héten meghívták Brian Cage-t Ohio-ba, amit az aktuális X-Division bajnok el is fogadott. Sami Callihan eddig az egyetlen aki le tudta győzni Brian-t az Impact Wrestling-nél, és ezt újfent meg akarja tenni, hogy elhódítsa tőle az X-Division bajnoki címet.
A ma esti adásban újra szembenéz egymással Eddie Edwards és Moose. A korábbi barátok már egyszer megküzdöttek a Bound for Glory-n, igaz akkor a meccsükből csapatmérkőzés lett, mert Killer Kross megtámadta Eddie-t, akinek Tommy Dreamer sietett a segítségére.
Az OGz tagjai, miután befejezték a háborújukat az LAX-el, rögtön új ellenségeket szereztek maguknak, a Lucha testvérek személyében. Elsőként Fenix-et szemelték ki maguknak, akit a Johnny Impact-el való címmérkőzése után támadtak meg. Ezt Pentagon Jr. nem nézte tétlenül, és kihívta egy mérkőzésre Homicide-ot. Pentagon legyőzte az ellenfelét, de Hernandez és King ezt követően megtámadta őt, és a testvérét Fenix-et is. Ma este Fenix és Pentagon Jr. egy csapatmérkőzés keretein belül fog megküzdeni Hernandez és Homicide párosával.
Eli Drake a Bound for Glory-t követően elhatározta, hogy jogi lépéseket fog tenni az Impact Wrestling ellen, amiért a szervezet nem biztosított a gálán megfelelő munkakörnyezetet számára. Ennek következtében felkereste Jospeh Park-ot, aki lelkesen fogadta a korábbi világbajnok ötletét. A mai adásban megtudhatjuk mik a tervei Eli Drake-nek és Joseph Park-nak az üggyel kapcsolatban.
Jordynne Grace a független szervezetek egyik legsikeresebb birkózónője. A 22 éves lány egyes források szerint egy 2 éves szerződést írt alá az Impact Wrestling-el, ahol ma este fog először bemutatkozni, ezzel is felkavarva a Knockouts divízió unalmasnak amúgy sem mondható részlegét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.