Header Ads

IMPACT! 2018. November 22. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adás a Hálaadásról fog szólni. Idén Eli Drake már másodszorra adja a nevét a "Gravy Train Turkey Trot" rendezvényhez, ahol kiderül, ki lesz az a szerencsés akinek fel kell vennie a pulykajelmezt. Az adásban ezen felül megtudhatjuk mi lesz a megüresedett X-Division bajnoki címmel.

Idén másodjára rendezi meg az Impact Wrestling az Eli Drake Gravy Train Turkey Trot adást, ami a Hálaadás előtti lakomáról fog majd szólni. Az egész estés rendezvény végén nem mellesleg azt is megtudhatjuk, hogy ki lesz az a szerencsés, akinek a pulyka jelmezbe kell bújnia. 
Múlthéten Brian Cage miután megvédte az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen, egy nem várt húzással lepte meg a rajongókat. Cage letette a bajnoki övet a ring közepére, és kijelentette, hogy szeretne élni az Option C lehetőséggel. Ez annyit tesz, hogy az X-Division bajnoki övet beváltja egy kötelező kihívó jogra Johnny Impact ellen a január 6-ai Homecoming PPV-n. Az este folyamán ezen felül az is kiderül, hogy mi lesz a megüresedett X-Division bajnoki cím sorsa.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.