Header Ads

IMPACT! 2018. November 15. - Option C - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban kötelek közé lépett Tessa Blanchard, KM és Fallah Bahh kihívta az LAX-et, beszédet mondott Eli Drake, tét nélküli mérkőzést vívott egymással Johnny Impact és Matt Sydal, Heather Monroe szembe nézett Su Yung-al, valamint Brian Cage kockára tette az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tessa Blanchard(c) vs. Ray Lyn
Tessa Blanchard és Ray Lyn mérkőzésével kezdődött a múltheti már Las Vegas-ban rögzített IMPACT! adás. Tessa fel is adta a leckét Lyn-nek, aki nem is tudott kimagasló teljesítményt nyújtani az aktuális Knockouts Champion ellen. Egyetlen Hurricanrana volt amit be tudott vinni a bajnoknak, de ezt követően Tessa folyamatos támadásba kezdett, és végül egy Buzzsaw DDT-vel meg is nyerte a küzdelmet. Tessa a meccs után elmondta, hogy Taya Valkyrie csak panaszkodni tud, és csak a kifogásokat keresi ami miatt sosem lesz Knockouts Champion. Ő sokkal jobb nála, és Taya csak a Johnny Impact-el való kapcsolata miatt népszerű.  Ekkor Taya megérkezett az arénába, és megjegyezte, hogy valóban ő Johnny Impact felesége, de egyben Wera Loca is, és a január 6-ai Homecoming PPV-n újra megfog küzdeni Tessa-val a Knockouts Championship címért.

KM és Fallah Bahh a backstage-ben megbeszélték, hogy mindenképp le kell győzniük az LAX-et az este folyamán, hogy lenyűgözzék Scarlett Bordeaux-ot.

Egy promo videóból megtudhattuk, hogy az új Tag Team csapat, a Rascalz nemsokára debütálni fog az Impact Wrestling-nél.

LAX(c) vs. KM & Fallah Bahh 
KM és Fallah Bahh párosa megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen az aktuális csapatbajnok LAX-el egy tét nélküli mérkőzésen. Bahh-val a meccs elején még nem igazán tudott mit kezdeni Santana és Ortiz, de a továbbiakban már hamar kiismerték a birkózó gyenge pontjait, akinek habár a segítségére volt KM, Scarlett Bordeaux-nak most sem tudott bizonyítani. Amikor Fallah a ring sarkánál végre próbált hajtani egy mozdulatot, akkor Santana neki lökte KM-et Bahh-nak, aki így kiesett a ringből. Ezt követően Santana és Ortiz egy Lionsault Leg Drop mozdulatot még kiosztott KM-nek, aki ezek után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

McKenzie Mitchell interjút készített Heather Monroe-val, az első Su Yung ellni debütáló mérkőzése előtt. A beszélgetést Kiera Hogan szakította félbe, aki figyelmeztette a lányt, hogy nagyon vigyázzon Su Yung-al.

Scarlett Bordeaux-ért a parkolóban odáig voltak a rajongók. Volt aki egy közös képet szeretett volna készíteni a lánnyal, de egy másik rajongó a segítségére sietett. Scarlett ezért meginvitálta a férfit, hogy elkísérheti a backstage-be.

Konnan elmondta Santana-nak és Ortiz-nak, hogy nagyon úgy fest megszabadultak az OGz-től, mivel a Lucha Brothers tagjai elrendezték őket. Erre a srácok úgy gondolták, Pentagon Jr. és Fenix lehetnek azok akik legközelebb megküzdhetnének velük a csapatbajnoki címekért. Ezt Konnan nem tartotta jó ötletnek.

A színfalak mögött Ethan Page és Matt Sydal beszélgetett egymással, az esti Johnny Impact-el való mérkőzésről.

A Desi Hit Squad tagjai egy medencénél a speciális Hálaadási IMPACT! epizódról beszélgettek.

Eli Drake érkezett a ringbe, hogy a múltheti Joseph Park elleni tettéről beszéljen. Állítása szerint erre az egész herce-hurcára azért volt szükség, hogy bebizonyítsa, ő az egyetlen olyan birkózó, aki képes arra, hogy érzelmeket váltson ki a közönségből, anélkül, hogy veszélybe sodorná a testi épségét. Szerinte a hardcore birkózóknak abszolút nincsenek képességeik. Ekkor megjelent az arénába Tommy Dreamer, akinek Eli azt mondta, hogy ő a legjobb példa arra amit említett az előbb, ugyanis egy kiöregedett birkózó, aki szintén csak fegyvereket használ. Tommy átvette a szót, és a védelmébe vette ezt a fajta műfajt, ő ugyanis úgy gondolja, hogy a hardcore birkózás nem csak a fegyverek használatáról szól, hanem egy munkahelyi etika is egyben, és ezek az előadók feláldozzák a testi épségüket azért, hogy szórakoztassák a közönséget. Dreamer beszélt a hardcore birkózás történelméről, és megemlített pár birkózót, akik sérüléseket szenvedtek el az üzlet miatt. Tommy Dreamer a beszéde után szívesen megküzdött volna Eli Drake-el, de a korábbi világbajnok inkább távozott az arénából.

Alisha Edwards meglátogatta Moose-t, és kérte tőle, hogy hagyja el a helyszínt, ugyanis a férje úton van ide, és nem tudja mit fog csinálni. Moose nem fél Eddie-től, de ha összetalálkozik vele, akkor ki fogja hívni a rendőröket.

A színfalak mögött az Impact Wrestling bírói arról beszélgettek egymással, hogy már nem biztonságos a munkakörnyezet amiben dolgoznak, ugyanis folyamatosan megtámadják őket a birkózók. Ekkor felbukkant Scarlett Bordeaux az új testőrével, és flörtölni kezdett a bírókkal.

Johnny Impact(c) vs. Matt Sydal
Johnny Impact és Matt Sydal tét nélküli küzdelmére elkísérte a korábbi X-Dvision bajnokot Ethan Page is, aki többször is inzultálni próbálta a világbajnokot. Ezt Johnny a mérkőzés egy adott pontján meg is elégelte, és kiugrott Sydal barátjára a kötelek közül. Miután a felek visszatértek a ringbe, Sydal közel került a győzelemhez, de nem sikerült bevinnie a finisherét Johnny-nak, aki erre előbb a saját Neckbreacker mozdulatával válaszolt, majd jött a Starship Pain. Johnny nem sokáig tudta ünnepelni a győzelmét, ugyanis megérkezett Killer Kross. Kross elismerte, hogy a Final Hour adásban alul maradt a bajnokkal szemben, és szívesen segítene bármikor neki, amikor szüksége lenne rá. Kross kezet nyújtott Johnny-nak, de ő ezt nem fogadta el, mondván nem bízik benne, és neki nincs szüksége a segítségére.

A szünetben Katarina gratulált Jordynne Grace-nek, a múltheti győzelméhez. A két lány jövő héten újra meg fog küzdeni egymással.
Eddie Edwards megérkezett az arénába, és rögtön megtámadta Moose-t. Eddie-t végül az ápolóknak kellett megfékezniük, akik miután benyugtatózták, elvitték az épületből.

Su Yung vs. Heather Monroe
Heather Monroe első bemutatkozó mérkőzése az Impact Wrestling-nél nem úgy sikerült, ahogy azt a lány tervezte. Su Yung túl erős ellenfélnek bizonyult számára, aki ezt a küzdelmet könnyedén be tudta húzni a Panic Switch mozdulatával. Yung a gong után sem szállt le az ellenfeléről, akinek a segítségére Kiera Hogan érkezett, és kihajította a ringből az élőhalott menyasszonyt. Ekkor azonban megjelent Allie, akinek egy Yung-éhoz hasonló rózsaszín fátyol volt a fején, és egy új festés az arcán. Kiera nem hitt a szemének, és amíg Allie új kinézetével volt elfoglalva, addig Su Yung megtámadta hátulról, és neki is bevitte a Panic Switch mozdulatát. Végül Yung és Allie együtt hagyták el az arénát.

Brian Cage(c) vs. Sami Callihan - X-Division Championship Match
Brian Cage Ohio-ban egyszer már kockára tette az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen, igaz akkor a mérkőzés DQ-val idő előtt véget ért. Most visszatérve az Impact Zone-ba Sami újabb lehetőséget kapott a bajnoktól, de mivel a Crist testvéreket elzavarta a bíró a ring mellől, így egyedül kellett szembe néznie a géppel. Sami mindent megtett a győzelem érdekében, még Brian Cage F5 mozdulata után is folytatni tudta a küzdelmet. Cage ezt követően kiosztott egy Powerbomb-ot az ellenfelének, amit egy Drill Claw követett. Ezzel a bajnok megvédte a címét, de a meccs után mikrofont ragadott, és elmondta, hogy a január 6-ai Homecoming PPV-n élni fog az Option C lehetőséggel. Brian Cage letette a ring közepére az X-Division bajnoki övet, hogy megküzdhessen Johnny Impact-el az Impact World Championship címért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.