Header Ads

IMPACT! 2018. November 15. - Előzetes

A ma esti már Las Vegas-ban rögzített IMPACT! adásban Brian Cage kockára teszi az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen, Johnny Impact megküzd Matt Sydal-el, ringbe lép az LAX és Tessa Blanchard is, valamint megtudhatjuk miként folytatódik Eli Drake és Joseph Park története.

Ma este tovább folytatódik a viszály Sami Callihan és Brian Cage között. Egy hete a Final Hour adásban Cage elutazott Ohio-ba, hogy ott küzdjön meg Callihan-el. A mérkőzésnek már akkor is az X-Division bajnoki öv volt a tétje, de Sami és csapata akkor ezzel nem foglalkozott, helyette inkább csak bosszút akartak állni a bajnokon, így a meccs DQ-val idő előtt véget ért. Visszatérve az Impact Zone-ba Brian Cage újra kockára teszi az X-Division címét Sami Callihan ellen.
Johnny Impact a Final Hour adásban sikeresen megvédte a világbajnoki övét Killer Kross-al szemben. Az aktuális világbajnok ma este újra a kötelek közé fog lépni, és egy tét nélküli mérkőzésben megfog küzdeni a korábbi X-Division bajnok Matt Sydal-el.
A Las Vegas-i TV adások felvételeire természetesen az aktuális bajnokcsapat LAX is elutazott, akik jelenleg nem állnak összetűzésben senkivel, miután maguk mögé utasították az OGz-t. Az Impact Tag Team Championship övekre talán Pentagon Jr. és Fenix párosa pályázna most legszívesebben, akik a folyamatos győzelmeikkel meg is érdemelnének egy lehetőséget a csapatbajnoki címre.
Eli Drake egy hete bejelentette, hogy felhagy az Open Challenge sorozatával, és csak az Impact Wrestling elleni perére szeretne koncentrálni. Ennek következtében megfogadta ügyvédjéül Joseph Park-ot, ez azonban egy félrevezetés volt a korábbi világbajnoktól. Drake tisztában van vele, hogy Joseph Park Abyss alteregója, és visszaadta neki azt, amit a Bound for Glory-n tett ellene. Az este folyamán azt is megtudhatjuk miként folytatódik ez a történetszál.
Tessa Blanchard két hete újra legyőzte Taya Valkyrie-t, igaz a mérkőzés DQ-val ért véget. Taya ezt szóvá is tette, állítása szerint a lány csak csalással tudja legyőzni őt. A Lucha Royalty ezt követően újra kihívta az aktuális Knockouts Champion-t egy tétmérkőzésre. A mai epizódban megtudhatjuk mit reagál erre Tessa Blanchard, aki nem mellesleg a kötelek közé is fog lépni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.