Header Ads

IMPACT! 2018. November 1. - Túlerővel szemben - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Rich Swann megküzdött a barátjával Willie Mack-el, bemutatkozott az új Desi Hit Squad, Taya Valkyrie újabb esélyt kapott Tessa Blanchard Knockouts Championship címének megszerzésére, az LAX kiállt Ethan Page és Matt Sydal párosa ellen, valamint Pentagon Jr. megmérkőzött Homicide-al.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann vs. Willie Mack
A két jó barát, Rich Swann és Willie Mack meccsével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A felek egy percig sem kímélték egymást, számtalan látványos mozdulattal kápráztatták el a közönséget. Willie Mack sokkal többször tudta tushelyzetbe hozni ellenfelét, sőt, mikor Swann egyszer pinnelni próbálta, már a bíró első kopogtatása után felemelte a vállát. Ezt Swann alig akarta elhinni, de folytatta amit elkezdett, és egy Superckick után a befejező Phoenix Splash mozdulatával végül sikeresen legyőzte Mack-et.

Az oVe tagjai egy videó üzenetben elmondták, hogy ők lesznek az egyetlenek akik valaha is legyőzték Brian Cage-t, majd meghívták az aktuális X-Division bajnokot Ohio-ba.

Desi Hit Squad vs. The Beach Bums 
Az indiai formáció vezetője, Gama Singh érkezett elsőként a kötelek közé, aki felkonferálta a Desi Hit Squad tagjait. A nézők így megtudhatták, hogy a csapat újdonsült tagja Raj Singh, aki a múltheti adásban debütált a szervezetnél, Gama Singh fia. Az új páros nagyon jól össze tudott dolgozni egymással, és rögtön maguk mögé is utasították az első ellenfeleiket, a The Beach Bums tagjait, név szerint TJ Crawford-ot, és Freddie IV-t.

Az OGz tagjai New York utcáin sétálva megbeszélték a leendő célpontjaik, Fenix és Pentagon Jr. elleni terveiket.

Konnan, Santana és Ortiz még mindig egy bárban italozott, de az LAX vezetője kérte a srácokat, hogy jó lesz ha koncentrálnak az esti Matt Sydal és Ethan Page elleni küzdelmükre.

Egy rövid videó összeállításban megnézhettük miként alakult az elmúlt hónapokban Moose és Eddie Edwards kapcsolata, akik a Final Hour adásban meg fognak küzdeni egymással.

Az adás egy Ohio-ban rögzített szegmenssel folytatódott. Az oVe tagjai a Rockstar Pro Wrestling szervezetnél gúnyt űztek Brian Cage-ből. Sami Callihan a ringben mikrofont ragadott, és kérte Cage-t jelenjen meg, mert akar vele beszélni. Ekkor megérkezett egy Brian Cage-re hasonlító birkózó, akit Sami le is győzött, ezzel üzenve az aktuális X-Division bajnoknak, hogy meg akar vele küzdeni, és el fogja hódítani tőle a bajnoki címet.

Visszatérve az Impact Zone-ba, Eli Drake felkereste Joseph Park-ot, akinek a jogi segítségére lenne szüksége, ugyanis mint azt korábban már mondta, be akarja perelni az Impact Wrestling-et, amiért a cég nem biztosított számára biztonságos munkakörnyezetet a Bound for Glory-n. Joseph lelkes volt az ötlettől, és azzal állt elő, hogy egy osztályt kellene létrehozni ezzel kapcsolatban, ahol az összes birkózó ilyen fajta kérdéssel hozzá fordulhatna.

A backstage-ben Gama Singh és a Desi Hit Squad tagjai összetalálkoztak Scarlett Bordeaux-al. Gama Singh egy indiai dalt kezdett el énekelni a lánynak, amin a fia és Rohit Raju jót szórakoztak. Scarlett erre megkérte Gama-t, hogy küldjön egy videót az e-mail címére, és jelentkezzen a tehetségkutatójára.

Tessa Blanchard(c) vs. Taya Valkyrie – Knockouts Championship Match
Taya Valkyrie azok után, hogy nem érezte jogosnak a Bound for Glory-n Tessa Blanchard ellen vívott mérkőzésének végkimenetelét, kapott egy második esélyt a női bajnoktól, hogy megpróbálja elhódítani a Knockouts Championship címet. Taya újfent megtett mindent annak érdekében, hogy ő legyen a szervezet új női bajnoka, de Tessa inkább DQ-val véget vetett a mérkőzésnek, amikor is megütötte a bírót, aki ez után rögtön megkongatta a gongot. Taya Valkyrie nem hitte el, hogy másodszorra is a bíró miatt nem tudott győzedelmeskedni. 

A mérkőzést követően láthattunk egy videós összeállítást, amiben Johnny Impact és Killer Kross beszélt a Final Hour adásban megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésükről.

Egy rövid promo videóban megtudhattuk, hogy az újdonsült Knockouts hölgy, Jordynne Greece a Final Hour adásban fog debütálni az Impact Wrestling-nél.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban Gail Kim és Candice LaRae egy korábbi mérkőzését nézhettük meg újra.

Fenix és Pentagon Jr. egy videóban üzent az OGz tagjainak.

Brian Cage reagált az oVe üzenetére. A gép el fog utazni Ohio-ba, és meg fogja védeni az X-Division bajnoki címét Sami Callihan ellen.

LAX(c) vs. Matt Sydal & Ethan Page
Az új Tag Team páros, Matt Sydal és Ethan Page megkapta a lehetőséget, hogy egy tét nélküli küzdelemben megmérkőzhessen az aktuális csapatbajnok LAX-el. Sydal és Page úgy gondolták, hogy könnyedén maguk mögé utasíthatják ellenfeleiket, és ahelyett, hogy a mérkőzésre koncentráltak volna, még a ring mellett álló Konnan-be is belekötöttek. Ezt követően a csapatok mindkét részről közel kerültek a győzelemhez, de végül az LAX nyerte a meccset, ugyanis Santana és Ortiz egy Double-Team Backbreaker-el pinnelni tudták Matt Sydal-t.

A szünetben Kiera Hogan felkereste Allie-t. A korábbi Knockouts Champion bocsánatot kért barátnőjétől, az elmúlt hetek történései miatt. Allie bevallotta, hogy megszállta az elméjét a sötétség, de Kiera megígérte neki, hogy végezni fognak a közeljövőben Su Yung-al.

Homicide vs. Pentagon Jr.
Mint ahogy arra számítani lehetett, Homicide-ot elkísérték a ringhez az OG-z tagjai, és Pentagon is testvérével, Fenix-el érkezett az arénába. King és Hernandez mind addig nem szóltak bele a csapattársuk és a korábbi világbajnok küzdelmébe, amíg Pentagon Jr. egy Schoolboy fogással tusba nem fogta Homicide-ot, és megnyerte a mérkőzést. Ezt követően Hernandez megtámadta Pentagon-t, akinek Fenix rögtön a segítségére sietett. Erre a Lucha Brothers tagjai egy Superkick-el válaszoltak Hernandez-nek, de ekkor King is a kötelek közé lépett és segített a csapatának. Pentagon Jr. és Fenix így már kevésnek bizonyultak a túlerővel szemben.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.