Header Ads

IMPACT! 2018. November 1. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Pentagon Jr. megküzd Homicide-al, az LAX kiáll Matt Sydal és Ethan Page párosa ellen, barátságos mérkőzést vív egymással Rich Swann és Willie Mack, Taya Valkyrie újra megpróbálja elhódítani Tessa Blanchard-tól a Knockouts Championship címet, és megtudhatjuk hogy Rohit Raju átment-e Gama Singh próbatételén.

Alig hogy véget ért a háborúskodás az LAX és az OGz között, King és csapata máris új ellenségeket szereztek maguknak. A múlt heti adásban Fenix-et támadták meg a címmérkőzése után, akinek testvére, Pentagon Jr. érkezett a segítségére. Pentagon ennek következtében kihívja ma este Homicide-ot egy meccsre.
Matt Sydal és Ethan Page nem sokkal azután, hogy összeálltak egy csapattá, máris a Tag Team Championship cím megszerzését tűzték ki céljuknak. Ki is hívták az aktuális bajnokcsapat LAX-et először még csak egy tét nélküli küzdelemre. Konnan, Santana és Ortiz elfogadta a korábbi X-Division bajnok és Page alkotta páros kihívását.
Rich Swann és Willie Mack a Bound for Glory-n összeálltak egy csapattá, és szembenéztek Matt Sydal és Ethan Page párosával. A kiváló összhangnak köszönhetően meg is nyerték azt a küzdelmet, sőt azóta Swann már egy X-Division bajnoki mérkőzésen megküzdhetett Brian Cage-el is, igaz ott már nem járt sikerrel. A két barát a múlt heti adásban megbeszélték a meccseiket, és arra jutottak, hogy egy barátságos mérkőzés keretein belül kiállnak egymás ellen.
Taya Valkyrie a Bound for Glory-n megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen Tessa Blanchard-al a Knockouts Championship címért. Tessa nagyon közel volt ahhoz, hogy legyőzze a bajnokot, és a bírót hibáztatta, amiért az nem időben kezdett el számolni az épp tusban lévő Tessa-ra. A két lány azóta újra összeszólalkozott egymással, és Tessa Blanchard úgy döntött, hogy ad egy második esélyt Taya Valkyrie-nek, hogy megpróbálja elhódítani tőle a Knockouts Championship címet.
Rohit Raju hetek óta megpróbál megfelelni Gama Singh próbatételeinek. Az utolsó tesztje során, kiállt a mestere ellen, azonban ennek a küzdelemnek egy váratlan befejezése lett, ugyanis Gama Singh-nek megjelent az arénában a fia, aki megtámadta Rohit Raju-t. Rohit meglepődött Gama Singh váratlan húzásán, és nem tudta mire vélni a dolgot. Ma este több részletet is megtudhatunk, hogy a Desi Hit Squad milyen felállásban működik majd a továbbiakban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.