Header Ads

Enzo Amore-t kivágták a Survivor Seriesről

A Survivor Seriesen Enzo Amore is megjelent az arénában, akit még az év elején rúgtak ki sorozatos botrányai következtében.

Sokáig nem élvezhette a Staples Center atmoszféráját, hiszen a megbotránkoztató viselkedése miatt a biztonsági őrök azonnal cselekedtek és kivezették őt az arénából. Enzo a Tag Team Bajnokok összecsapása közben szerette volna felhívni magára a figyelmet, amely részben sikerült is, mikor a második sorban, a székére felállva hergelte a nézőközönséget. A tette miatt a Los Angeles-i üzemeltetők örökre kitiltották az arénából a korábbi Cirkálósúlyú Bajnokot, de a továbbiakban más WWE rendezvényeket sem látogathat.Másnap a Rawn külön fényképekkel jelezték, hogy Amore-t kitiltották az eseményről. Enzo ezt nem hagyta annyiban, hiszen a Staples Center közelében koncertet tartott, ahol a volt munkaadóját szidta, de alig 50 ember vett részt azon.

Abban biztosak lehetünk, hogy ezek után a WWE soha többé nem szeretne együtt dolgozni Enzoval, akivel korábban is csak a gondjai adódtak a szervezetnek és birkózó társainak egyaránt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.