Header Ads

Brock Lesnar új WWE szerződése keresztül húzhatja a Daniel Cormier elleni meccsét

Sokáig úgy tűnt, hogy Brock Lesnar 2019 elején visszatér a UFC-hez, de ez egyre valószínűtlenebbnek tűnik, mondjuk miért.
Ekkor még úgy tűnt lesz meccs - (Fotó: UFC)
Az MMA szervezet terve az volt, hogy Brock Lesnar kihívja Daniel Cormiert a Nehézsúlyú Bajnoki Címért, habár ez még megtörténhet, Lesnar új WWE szerződése mindezt kételyezi. Lesnarnak továbbá tiszta dopping teszteket is kell produkálni fél éven keresztül, hogy elkerülje az újbóli eltiltást a ketrecharctól. A helyzetet még az is nehezíti, miszerint Brock Lesnar lett újra az Universal Bajnok, miután Roman Reigns a leukémiája miatt ideiglenesen távozni kényszerült a professzionális birkózástól.

Dave Meltzer, aki a Wrestling Observer mellett az MMA Fighting szerkesztője is, néhány információt csepegtetett Brock Lesnar jelenlegi helyzetéről. A szerző megjegyzi, miszerint Lesnar nagy titokban hosszabbított kontraktust WWE-vel, amely egy újabb világbajnoki címet jelentett számára. A Beast több rendezvényre is aláírt, de szerződésének hosszát és a fizetését nem hozták nyilvánosságra. Azonban a  WrestleMania 35-ön történő szereplése még ilyen távolból is biztosnak tűnik.
Cormier alternatív ellenfele Jon Jones - (Fotó: UFC)
A probléma viszont az, miszerint a jelenlegi UFC Nehézsúlyú Bajnok Cormier készen áll visszavonulni a ketrecharctól és utolsó meccsét mindenképpen egy nagy bevételt hozó összecsapáson képzeli el. Lesnar ilyen szempontból húzó név lenne, de márciusig létre kellene jönni a fightnak, mivel Cormier ezt az időpontot, vagyis a negyvenedik születésnapját jelölte ki a búcsú számára. Ha Brock nem lesz elérhető, akkor Daniel elfogadhatja a Jon Jones elleni harmadik mérkőzést, akit pályafutása során még egyszer sem győzött le.

Brock Lesnar szerződése nem exkluzív a WWE-vel, így engedély nélkül felléphetne a UFC-nél is, de  a cikk megírásának pillanatáig továbbra sem írt alá egyetlen egy mérkőzésre sem a ketrecharcos céggel.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.