Header Ads

Becky Lynch nem birkózhat a Survivor Seriesen - elmarad a meccs

A PWInsider és a Wrestling Observer egybehangzó értesülései szerint Becky Lynch nem birkózhat a Survivor Seriesen, amely hírt elsőként a Fightful.com közölt.
(Fotó: WWE)
Az eheti Raw zárószegmensében Becky Lynch orrtörést és agyrázkódást szenvedett, miután Nia Jax a kelleténél nagyobbat vágott oda neki. Ez a mozzanat nem ment le az élő adásban, így már csak Lynch vérzőarcát láthattuk. Lynchet még tegnap megvizsgálták az orvosok, akik várhatóan nem tisztázzák őt a vasárnapi Survivor Seriesre.

A WWE még nem tett hivatalos bejelentést, de ennek megvan az oka, hiszen jelenleg keresik a legmegfelelőbb opciókat. Arról is tárgyalnak, miszerint a SmackDownon Lynch leadja-e az övet vagy sem. Ha leadná, akkor az új bajnok lehetne Ronda Rousey ellenfele. A legkézenfekvőbb választás Charlotte Flair lehetne, de akkor keresztbe húznának egy jövő évi WrestleMania mérkőzést. Állítólag Mandy Rose és az Iconics is szóba került, mint lehetséges ellenfelek.

A cikk megírásának pillanatáig nem tett hivatalos bejelentést a WWE, így egyelőre nem lehet teljesen biztosra venni a hír valóságát. Ha Becky valóban megsérült, akkor minden bizonnyal a  hamarosan kezdődő SmackDownig kell várni, hogy friss információkat kapjunk.

(Forrás: PWInsider)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.