Header Ads

AJ Styles és Jeremy Borash visszalátogatott az Impact Zone-ba

AJ Styles és Jeremy Borash a WWE 365. egyik epizódjában ellátogattak a korábbi munkahelyükre, mégpedig az Orlando-i Universal Studio-ba, ami sokáig az Impact Wrestling adásainak székhelye volt.


A WWE Network-ön látható sorozat, egész évben nyomon követi AJ Styles mindennapjait. Az egyik ilyen epizódban AJ és Jeremy Borash visszalátogatott a korábbi munkahelyére, ahol még a TNA-s korszakban éveken át dolgoztak együtt.

"Számos emlékem fűződik ehhez a helyhez, és azóta nem voltam itt, mióta 2013-ban távoztam a cégtől." - mondta  AJ, mikor JB-vel a 21-es számú Studio-hoz értek.

Styles a videóban elmondta, hogy a karrierje szempontjából mennyire meghatározó volt a TNA-nél eltöltött 11 éve. JB visszaemlékezett a legelső TNA adásra még 2002-ből, és arra is, ahogy AJ megszerezte először az X-Division bajnoki övet. 
AJ Styles és Jeremy Borash az alapítástól kezdve együtt dolgozott a szervezettel, de miután a cég anyagi problémákkal küzdött előbb Styles távozott még 2013-ban, majd JB is követte őt a WWE-hez idén év elején.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.