Header Ads

AJ Styles az év végén távozhat a WWE-ből

Múlt héten a SmackDown Live-on AJ Styles elvesztette a WWE Bajnoki Címet Daniel Bryannel szemben.
(Fotó: WWE)
A Dirty Sheets információi szerint Bryan győzelme és az ezzel járó heel turn eredetileg a WrestleMania 35-re volt tervezve. A tervek akkor kezdtek el megváltozni, amikor Daniel Bryan megfutamodott attól, hogy Szaúd-Arábiába utazzon a Crown Jewelre. Állítólag a vezetők azzal próbáltak nyomást gyakorolni Brynre, miszerint kiveszik a WrestleMania 35 terveiből és Randy Ortont teszik a helyére.

Azonban Bryan végül megnyerte a címet, amelynek az az oka, hogy AJ Styles továbbra sem hosszabbított szerződést a WWE-vel. AJ jelenlegi szerződése december 31-én jár le a szervezetnél, amely meghosszabbításáról már hónapok óta tárgyalnak, de továbbra sem jutottak dűlőre. AJ Styles egy három éves kontraktust szeretne aláírni a szervezettel, csökkentett menetrenddel, de a WWE ragaszkodik az 5 éves full-time szerződéshez.

Itt bejön a képbe még az a dolog is, mely szerint AJ Styles eredetileg legyőzte volna Brock Lesnart egy szerencsés roll-upot követően a Survivor Seriesen. A meccs után Brock Lesnar a veresége miatt elpusztította volna AJ-t, aki így sérülten ment volna a TLC-re, ahol egy Fatal 4-Way mérkőzés várt volna rá, Jeff Hardy, The Miz és Samoa Joe ellen. Styles ezt a meccset is behúzta volna. Ezért is volt a Survivor Series utánra tervezve az AJ Styles Special.

Pletykák szerint a WWE még azzal szeretné magához láncolni AJ Styles-t, hogy ha szerződést hosszabbít, akkor megküzdhet Shawn Michaels-szel a WrestleMania 35-n. Ez nyilvánvalóan egy álommérkőzés lenne, de HBK-n is múlik.

Ha Styles nem hosszabbít szerződést, akkor a New Japan Pro Wrestlingnél köthet ki, ahol korábban IWGP Nehézsúlyú Bajnok volt és ahol jóval kevesebbet kellene szerepelnie, mint a WWE-ben.

(Forrás: Old School)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.