Header Ads

A WWE megkörnyékezte Tetsuya Naitót

A Tokyo Sports nevű napilap hozta le a hírt, miszerint a New Japan Pro Wrestling egyik legnagyobb sztárjának még a nyár folyamán ajánlatot tettek New Yorkból. Erre a Dominion gála után került sor, melyen az akkor interkontinentális bajnok Tetsuya Naito éppen Chris Jericho ellen lépett ringbe.

A kép csupán illusztráció
Naito minderre a következőképpen reagált: 

Meg se fordult a fejemben. A New Japan ringje már most az első számú színpad a világon. Ezt a rajongók is tudják. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a nemzetközi terjeszkedés helyett inkább a hazai közönségre kellene koncentrálnunk.

Tehát a Los Ingobernables de Japón vezetője, aki egyébként épp a Chris Jericho elleni visszavágójára készül,  nemcsak hogy nem akar a WWE-be menni, de még a NJPW terjeszkedésével sem ért egyet.

3 megjegyzés:

 1. csak a wwe nem tudna vele mit kezdeni, Naito angol tudása jó, mert ezt Balor mondta el róla, ő is tanította meg neki az angolt, hiszen sokáig, és még most is nagyon jó barátok, de most nem ez a lényeg- naito egy attrakció, akit a karizmája tesz különlegességé. Ha belőle egy angol piacon akarsz start csinálni, akkor meg kell hagyni neki az el ingobernable karaktert, de változtatni is kellene, kicsit agresszívabb irányba elvinni. Én Naitot, meg Omegat is hagynám ott a japánoknál, és minél hamarabb Jay White-ot hoznám el, ő a 2018-as év abszolút mvpje, Gedonak a legnagyobb alakítása.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jay White tényleg fantasztikus, és még csak 26 éves a csávó! Jó helyen van ő ott Japánban egyelőre, pár éven belül le fogja körözni még Kennyt is.

   Törlés
  2. Remélem is, hogy Jay sokra viszi, a legnagyobb tehetség, akit valaha is láttam, pedig rég óta nézek wrestlinget. Jayt amikor látom nem egy in ring zsenit látok benne, hanem valaki olyant aki éli a karakterét, aki tényleg egy profi színész, és elhiteti veled, hogy a wrestlingben még maradt valami kayfabe.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.