Header Ads

SmackDown Live 2018. október 16. - Az ezredik SmackDown ünnepe - Teljes Adás és Összefoglaló

Az ezredik WWE SmackDown Liveot a fővárosban Washingtonban rendezték meg.
Flair nyugtatta a kedélyeket - (Fotó: WWE)
Az adást az emlék pillanatokkal, majd pedig a Truth TV-val nyitották, amelyet néhány héttel ezelőtt már beszüntettek. R-Truth és Carmella vendége a RAW főirányítója Stephanie McMahon volt, de kibontakozni már nem tudott, hiszen megzavarta őt bátyja a SmackDown irányítója Shane McMahon. Szokás szerint szóváltásba keveredtek egymással arról, hogy kinek is van jobb műsora. Erre már megérkezett az apjuk, vagyis a WWE elnöke Vince McMahon is, aki szerint hiányzott a szórakozás a műsorból, így nyomott is egy Dance Breaket Carmelláékkal.

AJ Styles és Daniel Bryan vs. The Usos
AJ-nek és Daniel Bryannek lesz egy mérkőzése egymással a Crown Jewelen a WWE Bajnoki Címért, de ma este még egymással kellett egy csapatot alkotniuk a már jól összeszokott Uso Ikrekkel szemben. A meccs egy pontján Styles és Bryan is betudta fogni feladásos fogásba a testvéreket, de azok kiszabadultak abból. Az Usok kitudták azt használni, hogy az ellenfeleik nem voltak összeszokva, ráadásul a két WWE Bajnoknak sikerült egymásba akaszkodniuk, így Jey és Jimmy a double superkick után nyert.

Az Evolution visszatérése
Triple H, Ric Flair, Batista és Randy Orton, összesen 49 világbajnoki cím birtokosai, visszatértek és elmondták mennyit köszönhetnek egymásnak és a SmackDownnak. Végül Batista vette át a szót, aki mind három társáról szeretett volna egy kicsit beszélni. Triple H-dzset magasztalta majd hozzátette, hogy bár mindent elért a bizniszben Hunter soha sem tudta legyőzni Batistát. Ekkor egy felforrósodott az aréna és Ric Flair állt közé a két legendának. Végül azonban nem lett semmi és összeölelkeztek.

The Miz vs. Rusev - Világbajnoki kvalifikációs mérkőzés
A meccs nem tartott sokáig, mert megérkezett Aiden English, aki megzavarta Rusevet, így The Miz ezt kihasználva győzni tudott, ezzel rész vehet a World Cupban Szaúd-Arábiában. Rusev felesége, Lana ágyékon rúgta Englisht, majd Rusev is bezúzott neki egyet törlesztvén a miatta elbukott meccset.

The Cutting Edge
Edge szeretett volna tudomást kapni arról, hogy Becky Lynch vajon miért fordított hátat Charlottenak, de ehelyett csak fenyegetést kapott az Irish Lass Kickertől. Ezután egy verekedés is kialakult Charlotte Flair és Becky Lynch között, amelyet a WWE biztonsági emberei próbáltak megállítani.
Teljesen indokolatlan volt Big Show heel turnje - (Fotó: WWE)
SmackDown Bajnoki Címmérkőzés: New Day (c.) vs. Sheamus és Cesaro
A meccs még különleges kommentátorokat is kapott Jerry Lawler és Booker T személyében, amely összecsapás a Super Show-Down visszavágója volt. A meccsen a The Bar kerekedett felül, de a segítségükre még Big Show is megérkezett, aki keresztül vágta az asztalon Kofi Kingstont, aki nem volt benne a mérkőzésben. Ezzel sikerült elterelnie Big E figyelmét, aki már nem tudta kikerülni Sheamus rúgását, így Xavier Woodsék el bukták a címeket.

Rey Mysterio vs. Shinsuke Nakamura
A WWE-ben egyéniben még sohasem küzdöttek meg egymással, de végre sor került a sokak által várt álommérkőzésre. A meccsen hol az egyik, hol a másikuk tudott irányítani, de győztesen Mysterio került ki a mérkőzésből a 619 után. Ezzel eldőlt, hogy a VB-n csak amerikai állampolgárok fognak szerepelni. Ez volt Mysterio harmadik szereplése idén a WWE-nél, de a továbbiakban állandó szereplője lesz a SmackDown adásainak.

The Undertaker
Meg sem várta Mysterióék távozását, amikor megszólalt a gong és szépen ahogy szokott besétált a ringbe három szót üzenvén a DX-nek: REST IN PEACE.

AZ ADÁST ITT NÉZHETED VISSZA

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.