Header Ads

Meglepő - John Cena és Kurt Angle kvalifikálta magát a világbajnokságra

Újabb történelmi eseménynek lehetünk majd szemtanúi Szaúd-Arábiában, hiszen megrendezik a WWE első Világbajnokságát.
(Fotó: WWE)
Akár Világkupaként is hivatkozhatnánk az eseményre, de talán ebben az esetben a Világbajnokság kifejezés a hangzatosabb. Van akinek kvalifikálnia sem kell, mivel John Cena azzal szerzett jogot magának, hogy az elmúlt 16 évben a WWE meghatározó arca volt, ráadásul beállította Ric Flair világbajnoki rekordját is.


A torna 8 emberes lesz, így már csak hét hely maradt szabadon, amelyeket a Raw és a SmackDown szupersztárjai szerezhetnek meg. Egészen pontosan már csak hat hely kiadó, mivel a vörös adás szabadságozott első embere Kurt Angle is kihívta a részvételi jogot. Mindezt egy maszkos birkózóként tette meg, miután kiejtette Baron Corbint a Battle Royalból, aki az ideiglenes GM-ként szeretett volna helyet biztosítani magának a legjobbak között.


A magyar idő szerint holnap hajnalban megrendezendő SmackDown Live-on további két kvalifikáló mérkőzést láthat majd a nagyérdemű Big Show ellenfele a "Vipera" Randy Orton lesz, míg Jeff Hardynak Samoa Joe ellen kellene valahogy kiharcolnia a tovább jutást.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.