Header Ads

Impact Wrestling Bound for Glory - Felejthetetlen pillanatok - 5. rész

Ezen a héten vasárnap rendezi meg az Impact Wrestling a nagyszabású élő show-ját a Bound fog Glory-t. Az öt nap múlva megrendezésre kerülő gáláig, egy öt részből álló cikksorozatban, öt emlékezetes pillanatot elevenítenénk fel a Bound for Glory emlékekből.


2011 Bound for Glory PPV - Hulk Hogan vs. Sting
A Bound for Glory PPV-k legemlékezetesebb pillanatait bemutató cikksorozat utolsó részében egy olyan mérkőzést elevenítenék fel, amire minden rajongó szívesen emlékezik vissza. Sting és Hulk Hogan 2011-ben folytatott viszályuk a Bound fog Glory PPV-n teljesedett be, amikor is a két legenda a rajongók legnagyobb örömére végre megküzdött egymással. Sting a mérkőzés során legyőzte Hogan-t, de itt még nem ért véget a történet, ugyanis az Immortal tagjai ezt nem nézték jó szemmel, és megtámadták az Icon-t. Sting segítséget kért Hogan-től, aki a barátja mellé állt, és hátat fordított az Immortal-nak.  

 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.