Header Ads

Impact Wrestling Bound for Glory - Felejthetetlen pillanatok - 4. rész

Ezen a héten vasárnap rendezi meg az Impact Wrestling a nagyszabású élő show-ját a Bound fog Glory-t. Az öt nap múlva megrendezésre kerülő gáláig, egy öt részből álló cikksorozatban, öt emlékezetes pillanatot elevenítenénk fel a Bound for Glory emlékekből.


2013 Bound for Glory PPV - AJ Styles utolsó világbajnoki címszerzése 
AJ Styles az Impact Wrestling-nél eltöltött 12 éve során számos bajnoki címet szerzett a szervezetnél. Ez idő alatt elképesztő népszerűségre tett szert a ringben nyújtott teljesítményével, most mégis a legutolsó világbajnoki címmérkőzését eleveníteném fel, amit a 2013-as Bound for Glory PPV-n vívott Bully Ray ellen. AJ megnyerte a 2013-as Bound for Glory Series-t amivel lehetőséget kapott, hogy megküzdhessen az aktuális világbajnok Bully Ray ellen. AJ-t a mérkőzés során többen is megpróbálták megállítani az Aces&Eights tagjai közül, de ő minden akadályt hárítva legyőzte Bully Ray-t, és ezzel karrierje során második alkalommal megszerezte a TNA World Heavyweight Championship címet. 

   

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.