Header Ads

Impact Wrestling 2018. 10. 14. Bound for Glory - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a nagyszabású élő show-ját a Bound for Glory-t. Az idei gálának, és az azt követő két napos TV adások felvételeinek a New York-i Melrose Ballroom aréna ad otthont.


Matt Sydal és Rich Swann az X-Divízió részleg két meghatározó alakja. A korábbi X-Division bajnok a spirituális szemléletét próbálná ráerőltetni mindenkire, de ez sokaknak nem tetszik, köztük Rich Swann-nek sem. A felek múlt héten megküzdöttek egymással, azonban a meccs nem tiszta körülmények között fejeződött be, ugyanis Ethan Page megtámadta Swann-t, ezzel hozzásegítve Sydal-t a győzelemhez. Matt Sydal összeállt Ethan Page-el, és kihívta Rich Swann-t egy csapatmérkőzésre. Rich a Lucha Underground-ból ismert Willie Mack-et választotta partneréül.
A Lucha Brothers és az oVe viszálya már a Slammiversary PPV óta tart, ahol is Pentagon Jr. egy Hair vs. Mask meccsben legyőzte Sami Callihan-t. Ezt követően a felek többször szembenéztek egymással, Pentagon a testvérét, Fenix-et is segítségül hívta, Sami-nek pedig természetesen a Crist testvérek álltak mindenben a rendelkezésére. Így azonban az oVe túlerőben volt a mexikói testvérpárral szemben, akikhez az aktuális X-Division bajnok, Brian Cage csatlakozott partnerként. A hat emberes csapatmérkőzés az oVe szabályai szerint fog zajlani.
Tessa Blanchard mióta megnyerte a Knockouts Championship címet, magabiztosabb mint valaha. Állítása szerint nincs nála jobb női birkózó jelenleg a világon, ezt azonban Taya Valkyrie nem így gondja, állítása szerint Tessa nem mondhat ilyet, amíg meg nem küzdött ellene. A Lucha Royalty pár hónapos kihagyást követően ma este visszatér az Impact Wrestling-hez, hogy megpróbálja elhódítani Tessa Blanchard-tól a Knockouts Championship címet.
Eddie Edwards, azok után, hogy végzett a Sami Callihan és Tommy Dreamer-el folytatott viszályával, megpróbálta elhódítani a világbajnoki címet Austin Aries-től. Ez nem sikerült neki, sőt még a legjobb barátja, Moose is hátba támadta. Moose állítása szerint Eddie nem kereste meg őt, mikor kórházba került a Slammiversary PPV után. Moose azóta csatlakozott Austin Aries és Killer Kross párosához, akik többször is megtámadták Eddie-t, sőt még Alisha-t is belevonták a viszályukba. Edwards ezt nem nézte jó szemmel, és bosszút akar állni Moose-on.
 
Allie és Su Yung viszálya már hónapok óta tart. Ez idő alatt Yung megfosztotta Allie-t a Knockouts Championship címtől, és elvette tőle két barátját Rosemary-t, és Kiera Hogan-t is. Allie vissza akarja szerezni azt amit elvett tőle Su, ezért felkereste James Mitchell-t, hogy segítsen neki eljutni az "Élőhalott birodalomba". Mitchell megígérte a lánynak, hogy a segítségére lesz, így minden bizonnyal Abyss korábbi mentora is fel fog tűnni a ma esti gálán.
Az LAX és az OGz háborúskodásának már a legfelsőbb vezetés sem örül, ugyanis a két csapat már az utca törvényeit sem tartotta tiszteletben. A pohár akkor telt be, mikor King és csapata a tömegbe hajtott autójával, aminek következtében egy kisfiú is megsérült. Ekkor King és Konnan, felső utasításra tűzszünetet kellett hogy kössön egymással a Bound for Glory estééig, de az OGz ezt követően is folyamatos megaláztatásban részesítette az LAX-et. A tűzszünet csütörtök este véget ért, így az aktuális csapatbajnokok és Konnan megküzdhetnek King, Hernandez és Homicidie triója ellen egy Concrete Jungle Death meccstípusban az este folyamán.
Eli Drake mind Torontóban, mind Mexikóban folyamatosan nyílt kihívást hirdetett, amire érkeztek is jelentkezők szép számmal. A korábbi világbajnok sorban győzte le az ellenfeleit, egyedül La Parka volt, aki legyőzte őt, igaz kiszámolással, ugyanis Eli egyszerűen kisétált az arénából a mérkőzés közben. Eli Drake az év legnagyobb gáláján is szívesen megmérkőzne bárki ellen, igaz egy kikötése azért volt ezzel kapcsolatban. Mivel a Bound for Glory-t idén New Yorkban rendezi a cég, a kihívójának New York-i születésűnek kell lennie.
A Bound for Glory főmérkőzését az aktuális világbajnok Austin Aries és a kihívója Johnny Impact fogja vívni az Impact World Championship címért. Austin május óta birtokolja a világbajnoki övet, és bár többen is közel kerültek hozzá, hogy megfosszák őt a címtől, a bajnok mindenkit maga mögé tudott utasítani. Johnny Impact egy rövid távollét után, visszatért az idei Slammiversary PPV-n, és célkeresztbe is vette a világbajnoki címet. Johnny meg is kapta a lehetőséget, így a ma esti gálán címmérkőzést vívhat Austin Aries-el.

Egy kis összegzés a gála résztvevőinek viszályaiból

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.