Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 27. - Lucha Royalty - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Tessa Blanchard kockára tette a Knockouts Championship övét Faby Apache ellen, Jake Crist megküzdött Brian Cage-el, bejelentést tett Scarlett Bordeaux, a Desi Hit Squad kihívta az LAX-et, újra szembenézett egymással Allie és Kiera Hogan valamint Su Yung és egy udvarhölgye, és az este főmérkőzésén Johnny Impact összeállt Eddie Edwards-al hogy bosszút álljanak Moose és Killer Kross párosán.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tessa Blanchard(c) vs. Faby Apache - Knockouts Championship Match
Az Impact Wrestling női bajnoka és az AAA szervezet aktuális Reina de Reinas bajnokának összecsapásával kezdődött az adás. A két lány mindent megtett a győzelem érdekében, egy percig nem kímélték egymást. Faby is és Tessa is többször tushelyzetbe került, de végül a harmadik generációs birkózólány egy DDT-vel ki tudta kopogtatni ellenfelét. A meccs után Tessa mikrofont fogott, és elmondta, hogy ő a jelenlegi legjobb női birkózó a világon, és ő a Knockouts divízió gyémántja. Ekkor Taya Valkyrie jelent meg a kivetítőn, és megjegyezte, hogy nem mondhat ilyet Blanchard, amíg nem nézett vele szembe. Taya kihívta Tessa-t egy Knockouts Championship mérkőzésre, amit a Bound for Glory PPV-n fognak megrendezni.

A backstage-ben Eddie Edwards odament a feleségéhez, és elújságolta neki, hogy ma este bosszút fog állni Moose-on, de Alisha továbbra sem boldog amiatt, ahogy a férje viselkedik. Ekkor odalépett hozzájuk Johnny Impact, hogy felkészítse az esti mérkőzésükre a csapattársát.

Az oVe-től is láthatunk egy rövid promo videót, amiben Jake Crist nem túl lelkes a Brian Cage elleni mérkőzése előtt, de Sami Callihan kellő motivációt  adott a csapattársának.

Eli Drake kiment az emberek közé Mexikóban, és beszélgetett velük. A korábbi világbajnok jövő héten újra nyílt kihívást fog hirdetni.

Brian Cage vs. Jake Crist
Jake Crist-et elkísérte a ringhez testvére és Sami Callihan is, akik már rögtön a meccs elején közbe is avatkoztak a küzdelembe és nekiestek Cage-nek a szorító mellett. Az aktuális X-Division bajnok a kötelek között azonban már átvette az irányítást, majd a befejező Drill Claw mozdulatával legyőzte ellenfelét. Az oVe tagjai ezt nem nézték tétlenül, és megtámadták a ringben Brian Cage-t. Ekkor elsötétült egy rövid időre az aréna, majd eltűnt a ringből Dave Crist, és ezzel egy időben megjelent a kivetítőn Pentagon Jr. és Fenix, akik elrabolták Dave-et. Végül Cage még kiugrott egy szaltóval az arénában maradt Jake-re és Sami-re.

A szünetben Austin Aries, Moose és Killer Kross interjút adott McKenzie Mitchell-nek. Aries emlékeztetett mindenkit, hogy megőrizte a bajnoki címét egy hete Texano ellen, Moose és Kross pedig az esteli mérkőzésükre készült Johnny és Eddie ellen.

A háttérben Katarina felkereste Grado-t és Joe Hendry-t, és meglepte őket egy apró ajándékkal. Ez nem más volt mint Murder Clown, akivel Joe-nak jövő héten meg kell küzdenie, és a meccset Grado-nak is végig kell néznie.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban AJ Styles és Christopher Daniels valamint az LAX mérkőzését nézhettük meg, amit az NWA World Tag Team Championship címért vívott egymással a két csapat. A Steel Cage mérkőzésből végül Hernandez és Homicide jött ki győztesen.

Scarlett Bordeaux bejelentette, hogy egy globális tehetségkutatót fog elindítani.

LAX vs. Desi Hit Squad
Az indiai formációt szokás szerint a két tehetség mentora, Gama Singh konferálta fel, majd az LAX is megérkezett az arénába, akiket a mexikói közönség nagy becsben tart. Rohit Raju és Gursinder Singh mindent megtettek annak érdekében, hogy bizonyítsanak vezetőjüknek, de Santana és Ortiz ellen ez most kevés volt. A csapatbajnokok a Sreet Sweeper befejező mozdulatukkal nyerték meg a tét nélküli mérkőzést. A meccs után King, Homicide és Hernandez jelentek meg a kijelzőn. King fotókat mutatott a fiatal Konnan-ről, és felidézte, mikor az LAX vezetője elvesztette a maszkját. Az OGz első embere kitért Santana-ra és Ortiz-ra is, szerinte ugyanis semmi szükségük Konnan-re, mint ahogy Hernandez-nek és Homicide-nak sincs ő rá. Ezt követően King elégette Konnan maszkját, és megígérte neki, hogy a Bound for Glory PPV-n a Concrete Jungle mérkőzésen végezni fog vele.

A szünetben láthattunk egy rövid jelenetet KM és Fallah Bahh párosáról. KM megköszönte társának, hogy gondját viselte az Austin Aries-el történt incidense után, majd felhívta Bahh figyelmét, hogy bosszút kell érte állnia.

Tessa Blanchard egy rövid promo videóban üzent Taya Valkyrie-nek, amiben elfogadta a lány kihívását.

Kiera Hogan & Allie vs. Su Yung & Undead Maid of Honor 
Tovább folytatódott a viszály Allie, Kiera Hogan és Su Yung között. Allie újra összeállt Kiera Hogan-el, hogy szembenézzen a korábbi Knockouts Champion-al, és annak egy udvarhölgyével. A két lány már összeszokott párosnak mondhatja magát, most is kiválóan tudtak együtt dolgozni egymással. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis Kiera egy Swinging Neckbreaker-el le tudta győzni Su Yung-ot, amíg Allie az udvarhölggyel volt elfoglalva.

A meccs után az épp meditáló Matt Sydal-t Rich Swann zavarta meg. Swann nem felejtette el, hogy kettejüknek még van egy mérkőzése egymással, amire a következő adásban kerül sor.

Johnny Impact & Eddie Edwards vs. Moose & Killer Kross
Johnny Impact és Eddie Edwards érkezett meg először az arénába, majd Moose és Killer Kross, akiket elkísért az aktuális világbajnok is a ringhez. A formáció egy új bevonulózenét is kapott. Az este főmérkőzése minden percben hozott váratlan fordulatokat, egy percig nem lehetett tudni ki lesz a győztes páros. Arra azonban számítani lehetett, hogy Aries nem fog a ring mellett maradni és így is lett. A meccs egy adott pontján közbeavatkozott, és a bajnoki övével meg akarta támadni Johnny-t, de ezt a bíró nem hagyta neki. Ekkor Impact kivette az övet Aries kezéből, és leütötte vele a világbajnokot, aki kiesett a kötelek közül. Eddie kihasználta ekkor az adódó lehetőséget, és a bambuszbotjával megütötte Killer Kross-t, de Moose-ra nem figyelt, aki egy hatalmas Spear-el eltalálta Edwards-ot, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.