Header Ads

IMPACT! 2018. Október 25. - Újabb próbatétel - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban Trevor Lee kihívta Sami Callihan-t, kötelek közé lépett az LAX, Rohit Raju-nak ki kellett állnia Gama Singh-el, Fallah Bahh és KM megküzdött Moose és Killer Kross párosával, újra szembenézett egymással Su Yung és Kiera Hogan, valamint Johnny Impact kockára tette a világbajnoki címét Fenix ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Trevor Lee vs. Sami Callihan
Scarlett Bordeaux ringhez való megérkezésével kezdődött a múlt heti adás. A hölgyet Trevor Lee, majd Sami Callihan és az oVe tagjai követték. Scarlett helyet foglalt a rámpán elhelyezett fotelban, és onnan nézte a kötelek között történő eseményeket. Amíg Scarlett Dave Crist-el flörtölt, addig Sami a meccsével volt elfoglalva, sőt még azt is megtehette, hogy Brian Cage-nek üzenjen, utalva a múlt heti össszeszólalkozásukra. Trevor ezt ki is használta, és mind Callihan-t, mind a Crist testvéreket egy rövid időre parkoló pályára tette. Ezt követően Lee egy ugrásra készült a felső kötélről, de Jake meglökte, így a korábbi X-Division bajnok a ringbe esett, majd Sami végre hajtotta rajt a Cactus Special Piledriver mozdulatát, amivel megnyerte a mérkőzést.
A meccs után megérkezett az arénába Brian Cage, akinek rögtön neki akart esni Jake Crist, de a gép ezt nem hagyta, és a testvéréhez vágta Jake-et. Erre Sami a baseballütőjével megtámadta a bajnokot, de az kitért előle, és elvette tőle az ütőt. Brian visszaadta a baseballütőt Sami-nek, aki újra megtámadta az X-Division bajnokot, de újfent nem járt sikerrel. Cage kiosztott Callihan-nek egy F5-öt, akit ez után Dave és Jake húzott ki a ringből.

A szünetben King még mindig dühös, és bosszút akar állni az LAX-en, de a nagyfőnökök megtiltották neki, hogy tovább folytassák a háborút. Az OG-z tagjai nem érhetnek hozzá Konnan-hez, de King-nek eszébe jutott, hogy az embereiről attól még nem muszáj leszállniuk.

Gama Singh emlékeztette Rohit Raju-t, az esti mérkőzésükre.

Eli Drake, aki nem rég bejelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni az Impact Wrestling ellen, amiért nem biztosítottak számára biztonságos munka környezetet, felment a kommentátor álláshoz, és csatlakozott Josh Mathews-hoz. Don Callis jobbnak látta, hogy addig inkább háttérbe vonul.

LAX vs. Heavenly Bodies 
A Heavenly Bodies tagjai, név szerint Desirable Dustin és Gigolo Justin egy tét nélküli küzdelemben kiálltak az aktuális Tag Team Champions LAX ellen. A meccset szinte végig Santana és Ortiz uralta, de ez várható is volt ismerve a csapat összeszokott munkáját. Végül a Street Sweeper befejező mozdulatukkal tettek pontot a küzdelem végére.

A meccs után Tessa Blanchard meglátogatta az öltözőjében Taya Valkyrie-t, aki múlt héten elmondta, már nem tiszteli az aktuális női bajnokot. Tessa elmondta, nem érdekli mit beszél róla Taya, és jövő héten újra kockára fogja tenni ellene a Knockouts Championship címét.

Matt Sydal és Ethan Page a színfalak mögött összeszólalkozott az LAX tagjaival. Konnan nem nagyon volt kíváncsi Sydal-ra, kérte is tőle, hogy inkább szedje tovább a hallucinogén gombáit, vagy amit eddig is szokott fogyasztani.

McKenzie Mitchell interjút készített Moose-al és Killer Kross-al az esti csapatmérkőzésük előtt.

Willie Mack és Rich Swann a backstage-ben italozgatva felelevenítették a mérkőzéseiket. Az italozás közben Mack felvetette az ötletet Swann-nek, hogy jövő héten egy barátságos mérkőzésen küzdjenek meg egymással.

Gama Singh vs. Rohit Raju
Rohit Raju elérkezett az utolsó tesztjéhez, amit a mestere írt ki számára. Ki kellett állnia a legendás indiai birkózó, Gama Singh ellen. A 63 éves Singh mutatott pár fogást a ringben, de Rohit úgy volt vele, hogy tiszteletből nem üti meg a mesterét. Egy ponton viszont már elfogyott a türelme és a földre lökte Gama-t. Ekkor megjelent a ringben Gama Singh Jr., aki hátulról megtámadta Rohit Raju-t, így a mérkőzés DQ-val idő előtt véget ért. Gama miután kikopogtatta a tanítványát, megkérte a fiát, hogy segítse fel a földről Rohit Raju-t, majd mindkettőjük kezét a magasba emelte.

Scarlett Bordeaux fürdőkádban ülve nézte a videóanyagokat, amiket a tehetségkutatójához küldtek a jelentkezők.

Johnny Impact egy interjúban elmondta McKenzie-nek, hogy Fenix a barátja, de ma este meg fog küzdeni vele az Impact World Championship címért.

Moose & Killer Kross vs. KM & Fallah Bahh
KM azzal a céllal érkezett a mérkőzésre, hogy bosszút álljon Moose és Killer Kross párosán, amiért majdnem véget vetettek a birkózó karrierjének pár héttel korábban. KM és Bahh ennek érdekében meg is tett mindent, sőt úgymond még Eddie Edwards is a segítségükre volt, aki a mérkőzés közben megérkezett az arénába és megtámadta Moose-t a bambuszbotjával. Moose így magára hagyta csapattársát, de Killer Kross egyedül is megbirkózott a feladattal, és egy szorító fogással legyőzte KM-et, majd sietve elhagyta a ringet, hogy segítsen Moose-nak.

Eddie Edwards és Moose az épületen kívül folytatták amit a ring mellett elkezdtek. Moose végül el tudott menekülni Eddie-elől, aki így nem tudta befejezni a bosszúját.

Egy újabb promo videót nézhettünk meg a hamarosan debütáló Jordynne Grace-ről.

Alisha Edwards megtalálta a férjét, aki a tetőn a bambuszbotjával beszélgetett. Alisha minden őrültnek elmondta Eddie-t, aki ezzel nem foglalkozva megcsókolta a feleségét, majd elhagyta a helyszínt.

Kiera Hogan vs. Su Yung
Kiera Hogan újra szembenézett Su Yung-al, a mérkőzésre pedig elkísérte a barátnője Allie is. Kiera szokás szerint komolyan vette a mérkőzését a korábbi Knockouts Champion ellen. Yung a meccs egy adott pillanatában kilökte ellenfelét a ringből, és végre akarta hajtani a Panic Switch mozdulatát Kieran. Ez Allie megakadályozta, de mikor Su ránézett a lányra, Allie inkább kimenekült az arénából. Ezt követően Yung egy Pedigree mozdulattal visszahúzta Kiera-t a kötelek közé, majd bevitte neki a Panic Switch-et, amivel meg is nyerte a küzdelmet.

Johnny Impact(c) vs. Fenix – World Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, amikor is Johnny Impact először tette kockára a világbajnoki címét, miután a Bound for Glory-n legyőzte Austin Aries-t. Johnny és Fenix összecsapása a vártnál is jobbra sikerült, a két birkózó elkápráztatta a közönséget, akik a "This is awsome" kántálással fejezték ki az elégedettségüket. Fenix nagyon közel volt ahhoz, hogy végre hajtsa a világbajnokon a módosított Muscle Buster mozdulatát, de Johnny ki tudott szabadulni ebből, és egy DDT-vel válaszolt az ellenfelének. Ezt követően jött a Starship Pain, ami után Fenix már nem tudta folytatni a küzdelmet, így Johnny Impact megőrizte a világbajnoki címét. Johnny kezet fogott az ellenfelével, majd távozott az arénából. Ekkor megérkeztek az arénába az OGz tagjai, és megtámadták a ringben egyedül maradt Fenix-et. Ezt azonban Pentagon Jr. nem nézte tétlenül, és a bajbajutott testvére segítségére sietett.

A meccs után a színfalak mögött Killer Kross megtámadta Johnny Impact-et, ezzel jelezvén felé, hogy meg akarja szerezni tőle a világbajnoki címet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.