Header Ads

IMPACT! 2018. Október 25. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Fenix kihívja egy világbajnoki címmérkőzésre Johnny Impact-et, Killer Kross és Moose megküzd KM és Fallah Bahh párosával, Rohit Raju-nak ki kell állnia a mestere Gama Singh ellen, Tessa Blanchard válaszol Taya Valkyrie-nek, valamint Kiera Hogan megmérkőzik Su Yung-al.

Johnny Impact a Bound for Glory-n egy elképesztő küzdelemben legyőzte Austin Aries-t, és lett az Impact Wrestling új világbajnoka. Johnny bárkinek megadja a lehetőséget, aki el akarja hódítani tőle a címet, és ezzel elsőként Fenix szeretne élni, akinek még nem sikerült bajnoki övet nyerni az Impact Wrestling-es karrierje során.
Killer Kross és Moose párosa Austin Aries távozását követően sem ingott meg. A múltheti adásban Tommy Dreamer esett a két birkózó csapdájába, aki meg akarta bosszulni, amiért Kross és Moose megtámadták Eddie Edwards-ot a mérkőzésük után. Moose és Kross következő ellenfelei KM és Fallah Bahh párosa lesznek.
Rohit Raju-nak hetek óta bizonyítani kell a mestere felé. A folyamatos próbatételek során Rohit még a korábbi csapattársával is megküzdött, aminek következtében Gursinder-nek vissza kellett utaznia Indiába. Rohit-ra azonban vár még egy utolsó teszt, amiben bizonyítania kell a mesterének. Meg kell mérkőznie Gama Singh-el.
Tessa Blanchard a Bound for Glory-n sikeresen megvédte a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie ellen. Taya múlt héten elmondta, nem érzi jogosnak a mérkőzés kimenetelét, ugyanis a bíró mással volt elfoglalva, amikor ő tusba fogta Tessa-t, és ezek után már nem tudja tisztelni az aktuális női bajnokot. Tessa ezt nem hagyja szó nélkül, és válaszolni fog Taya elmúlt adásban tett kijelentésére.
Allie a Bound for Glory-n kiszabadította Kiera Hogan-t Su Yung fogságából. Allie ezzel nagy kockázatot vállalt, ugyanis valami megváltozott benne, miután visszatért az "Élőhalott Birodalomból". Egy hete minden előjel nélkül megtámadta Alisha Edewards-ot. Allie-t akkor Kiera állította meg, aki nem értette, miért tett ilyet a barátnője. A ma esti epizódban Kiera Hogan kihívja Su Yung-ot egy mérkőzésre, hogy kiderítse mi történt Allie-vel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.