Header Ads

IMPACT! 2018. Október 18. - Előzetes

A ma esti Bound for Glory utáni első IMPACT! adásban Brian Cage új kihívót kap az X-Dvision bajnoki címére Rich Swann személyében, Ethan Page megküzd Trevor Lee-vel, Allie kiáll Alisha Edwards ellen, valamint Scarlett Bordeaux elkezdi a tehetségkutatóját.

Brian Cage a Bound for Glory-n nem vívott bajnoki címmérkőzést, ugyanis egy csapatmeccsen kellett helyt állnia Pentagon Jr. és Fenix csapattársaként. Cage a gálán elszenvedte az Impact Wrestling-es karrierje első vereségét Sami Callihan által. A gép az este folyamán kockára teszi a bajnoki címét a szervezet egyik legjobb high-flyer-e, Rich Swann ellen.
Ethan Page a Bound for Glory-n megvívta a bemutatkozó mérkőzését a korábbi X-Division bajnok Matt Sydal csapattársaként Rich Swann és Willie Mack párosa ellen. Habár Ethan azon a meccsen nem tudott győzelmet szerezni, a tehetsége megkérdőjelezhetetlen volt. Page ma este újra a kötelek közé lép, ellenfele pedig Trevor Lee lesz.
Allie múlt hét vasárnap este James Mitchell segítségével eljutott az "Élőhalott Birodalomba" és kiszabadította barátnőjét, Kiera Hogan-t Su Yung fogságából. A kísérteties helyen feltűnt Rosemary is, azonban a lánynak őt ott kellett hagynia, hogy mentse a saját és Kiera életét. Allie-ben megváltozott valami a visszatérést követően, de hogy mi lesz a folytatásban, az csak ma fog kiderülni, amikor is újra a kötelek közé lép Alisha Edwards ellen. 
Scarlett Bordeaux pár hete bejelentette, hogy egy tehetségkutatót fog indítani. A ma esti epizódban több részletet is megtudhatunk a lány új projektjével kapcsolatban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.