Header Ads

IMPACT! 2018. Október 18. - Egy új korszak kezdete - Összefoglaló

A Bound for Glory utáni első IMPACT! adásban az új világbajnok Johnny Impact máris új kihívóval szembesült, Taya Valkyrie megküzdött Katarina-val, megvívta első önálló mérkőzését Ethan Page, Tommy Dreamer szembe nézett Killer Kross-al, Alisha Edwards kiállt Allie ellen, valamint Rich Swann kihívta az aktuális X-Division bajnok Brian Cage-t egy címmérkőzésre.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Johnny Impact nyitotta a Bound for Glory utáni első IMPACT! adást. Az újdonsült világbajnokot nagy szeretettel fogadta a közönség, és természetesen ő is boldogan érkezett a kötelek közé, ami nem is csoda, hiszen elérte a célját amiért az Impact Wrestling-hez szerződött. Don Callis is megjegyezte, hogy Johnny élete mérkőzését vívta a Bound for Glory-n, és örül neki, hogy ő képviselheti a szervezetet. A bajnok rögtön azzal kezdte a mondandóját, hogy a birkózás egy őrült biznisz, és aki látta a gálát, az tudja miről beszél. A rajongók erre a "megérdemled" kántálásba kezdtek. Johnny kitért az Austin Aries elleni mérkőzésére a beszédében, amivel a továbbiakban már nem akar foglalkozni. Ezt követően a filmes, és a Survivor-ös szereplését is megemlítette, de úgy érzi, a legnagyobb dolog mégis az életében az az, hogy elérte amire minden birkózó vágyik. Világbajnok lett. Végül megjegyezte, hogy ő bárkinek ad egy esélyt, aki el akarja tőle hódítani a bajnoki címet. Ekkor megérkezett Fenix, aki gratulált a bajnoknak, és állítása szerint is megérdemelte, hogy világbajnok lett a cégnél. A luchador a világ számos szervezeténél nyert már bajnoki öveket, azonban az Impact Wrestling-nél még soha. Így élne a lehetőséggel, és kihívta Impact-et egy világbajnoki címmérkőzésre, amit Johnny el is fogadott. Kettejük küzdelmére a következő adásban kerül sor.

A backstage-ben McKenzie Mitchell interjút készített Tommy Dreamer-el, aki a Bound for Glory-n segített a bajbajutott Eddie Edwards-nak. Tommy az este folyamán meg fog küzdeni Moose-al, amiért az a meccsük után megtámadta Eddie-t.
McKenzie az utcán mondta el Dreamer üzenetét Killer Kross-nak és Moose-nak. Kross maga szeretné rendezni az ügyet, és Moose helyett inkább ő fog kiállni Tommy Dreamer ellen.

Taya Valkyrie vs. Katarina 
Taya a Bound for Glory-n visszatért az Impact Wrestling-hez, és egy Knockouts Championship mérkőzés keretein belül megküzdött Tessa Blanchard-al. Most a Lucha Royalty Katarina ellen szeretett volna bizonyítani, és ez sikerült is neki, ugyanis a Road to Valhalla mozdulatával legyőzte ellenfelét. A meccs után McKenzie felment a ringbe, és gratulált Taya-nak a győzelméhez, majd a Tessa Blanchard elleni mérkőzéséről kérdezte. Állítása szerint, ha a bíró időben elkezd számolni a meccsükön, akkor már ő lenne az új Knockouts Champion. A küzdelmük előtt még tisztelte Tessa-t, azonban ezek után már nem.

Ethan Page a színfalak mögött az épp meditáló Matt Sydal társaságában elmondta, hogy még így is, hogy elvesztették a Rich Swann és Willie Mack elleni küzdelmüket nem érez akkora fájdalmat mint korábban, és örül neki, hogy Sydal kinyitotta a harmadik szemét.

Gama Singh továbbra sem hagyja nyugodni tanítványát, Rohit Raju-t. A mester szerint még vár egy utolsó teszt Rohit-ra, mégpedig hogy a következő adásban kiálljon ellene.

Ethan Page vs. Trevor Lee
Ethan Page első önálló mérkőzésére természetesen Matt Sydal-el érkezett ringhez, aki próbált is segíteni barátjának amikor lehetősége nyílt rá. Page meg tudta nyerni a meccset Trevor Lee ellen, mégpedig egy módosított Uranage mozdulattal, ami után a korábbi X-Division bajnok már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A szünetben Rich Swann és Willie Mack beszélgetett McKenzie-vel. A téma Rich esti X-Division címmérkőzése volt Brian Cage ellen.

Allie és Kiera Hogan beszélgetett egymással. Kiera furcsállta Allie viselkedését, miután visszatértek az "Élőhalott Birodalomból", állítása szerint még nem látta ilyennek a barátnőjét, de Allie megnyugtatta, hogy semmi nem történt vele, és reméli, hogy megnyeri az Alisha elleni mérkőzését.

Scarlett Bordeaux az épület egy helyiségében beszélt Petey Williams-el. A lány elmondta Petey-nek, hogy a tehetségkutatóra amit indít, nem csak birkózók jelentkezhetnek, hanem bárki. Scarlett javasolta Williams-nek, hogy ő is küldjön neki egy videót.

Killer Kross vs. Tommy Dreamer
A két birkózó rögtön egymásnak esett, de Dreamer-nek két ember ellen kellett helyt állnia, ugyanis Killer Kross-t Moose is elkísérte a ringhez, aki többször is közbeavatkozott a küzdelembe. A hardcore legenda ezt még tudta is kezelni, azonban Kross egy olyan Doomsday Saito Slam-et hajtott végre Tommy-n, ami után a játékvezető jobbnak látta félbeszakítani a küzdelmet. Kross-t és Moose-t ez viszont nem hatotta meg, és a gong után megtámadták a földön fekvő Tommy Dreamer-t. Végül több bíró ringbe érkezése kellett ahhoz, hogy véget vessenek az incidensnek.

A meccs után az idei Hall of Fame ceremóniáról nézhettünk meg egy rövid videót, amiben Abyss a köszönetét nyilvánította ki.

McKenzie a szünetben interjút készített Eli Drake-el, akin Abyss a Bound for Glory-n végrehajtott egy Chokeslam-et egy asztalba. Eli elmondta, hogy jogi lépéseket fog tenni az Impact Wrestling ellen, ugyanis nem biztonságos munkakörnyezetet biztosítottak a számára.

Az LAX egy bárban ünnepelte meg az OGz felett aratott győzelmüket. A party-t azonban King-ék félbeszakították, akik egy üzenetet hoztak a felső vezetéstől. A főnökség megengedte számukra, hogy New York-ban maradjanak, és irányíthatják tovább a város adott részeit. Konnan elfogadta a döntést, majd miután az OGz tagjai elhagyták a bárt, tovább folytatták az ünneplést.

Allie vs. Alisha
Allie az Alisha elleni küzdelmére Kiera Hogan kíséretében érkezett. A két lány küzdelme egy adott pontig nem igen hozott meglepetést, de egyszer csak beigazolódott amitől Kiera tartott. Allie-ben megváltozott valami, aminek következtében elvesztette a kontrollt, és csúnyán nekiesett ellenfelének. Allie egy Codebreaker-el legyőzte Alisha-t, majd a gong után sem szállt le Eddie Edwards feleségéről. Kiera kénytelen volt közbeavatkozni, de ekkor Allie mint ha nem tudta volna mit tett, győzött bocsánatot kérni Alisha-tól, aki nem tudta mire vélni a történteket.

Egy rövid promó videóból kiderült, hogy Jordynne Grace hamarosan debütálni fog az Impact  Wrestling-nél.

Brian Cage(c) vs. Rich Swann – X-Division Championship Match
Rich Swann megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen az aktuális X-Division bajnok Brian Cage-el. A gép szinte végig uralni tudta a küzdelmet, nem sok esélyt adva ellenfelének, pedig Swann mindent megtett a győzelem érdekében. Cage végül a Weapon X mozdulatával legyőzte Rich Swann-t, de ünnepelni nem volt ideje, ugyanis megjelent Sami Callihan. Sami megmutatta a kivetítőn Brian-nek, hogy ő bizony pinnelte a Bound for Glory-n, és előtte erre senki nem volt képes az Impact Wrestling-nél. A videó után Callihan megtámadta Cage-t, és meg akarta ütni a bajnoki övvel, de a gép kitért, és leütötte Sami-t. Ekkor megérkeztek a Crist testvérek, de ők sem jártak szerencsével, sőt Jake-nek még be is kellett áldoznia magát, hogy Sami és Dave el tudják hagyni a ringet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.