Header Ads

IMPACT! 2018. Október 11. - A tűzszünetnek vége! - Összefoglaló

Az eheti Bound for Glory előtti utolsó IMPACT! adásban egy négy emberes mérkőzésben megküzdött egymással Jack Evans, Puma King, Trevor Lee és Petey Williams, Grado kiállt Maximo ellen, Gama Singh kérésére Rohit Raju-nak meg kellett mérkőznie Gursinder Singh-el, még egyszer  szembe nézett egymással Austin Aries és Johnny Impact csapata, Keyra kihívta Tessa Blanchard-ot, valamint újra egymásnak feszült az OGz és az LAX.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Trevor Lee vs. Jack Evans vs. Puma King vs. Petey Williams – Four-Way Match
A négyemberes küzdelemben a birkózók Scarlett Bordeaux miatt feszültek egymásnak, ugyanis mind a négyen imponálni szerettek volna a lánynak. Visszatért az Impact Zone-ba Jack Evans, és bemutatkozott Puma King is a két korábbi X-Division bajnok Trevor Lee és Petey Williams ellen. Evans rendkívül technikás birkózó, és el is kápráztatta a közönséget a high-flyer mozdulataival. Ez azonban most kevésnek bizonyult, ugyanis Trevor Lee megállította őt. Ezt viszont Petey Williams tudta kihasználni, aki a befejező Canadian Destroyer mozdulatával legyőzte Lee-t.

A backstage-ben Rich Swann felfedte a csapattársát, akivel közösen meg fog küzdeni Matt Sydal és Ethan Page párosával. Swann segítője Willie Mack lesz.

Grado vs. Maximo
Az adás Grado és Maximo összecsapásával folytatódott, ami inkább szórakoztatóra, mint sem izgalmasra sikeredett. Maximo folyamatosan meg akarta csókolni ellenfelét, és végül össze is jött neki. Ez ki is zökkentette Grado-t, így Maximo két vállra tudta őt fektetni, és megnyerte a mérkőzést. A meccs után Grado kezet nyújtott a győztesnek, majd vissza adta neki a csókot.

A backstage-ben Johnny Impact, Eddie Edwards és Fallah Bahh készültek az esti mérkőzésükre. Eddie dühös volt Moose-ra, amiért az múlt héten bevonta a feleségét is a viszályukba.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban a 2010-es Bound for Glory PPV Kncokouts Championship mérkőzését nézhettük meg újra, ahol Tara, Velvet Sky, Madison Rayne és Angelina Love küzdött meg egymással. A meccset Tara nyerte és lett a szervezet új női bajnoka. 

Eli Drake bejelentette McKenzie Mitchell-nek, hogy folytatja a nyílt kihívását, és a Bound for Glory-n, is szívesen megküzd bárkivel.

Rohit Raju vs. Gursinder Singh
Gama Singh érkezett elsőként a kötelek közé. A Desi Hit Squad vezetője elmondta Rohit Raju-nak és Gursinder Singh-nek, hogy a mérkőzés vesztesének, távoznia kell a csapatból, és vissza kell térnie Indiába. Ennek tudatában a két birkózó mindent megtett a győzelem érdekében, de Rohit-et nagyon frusztrálta a helyzet, hogy a csapattársa ellen kell megküzdenie. Gama Singh a ring mellől figyelte a történéseket, és úgy tűnt Rohit Raju-t szeretné a mérkőzés győztesének. Rohit le is győzte Gursinder-t, majd rögtön oda is lépett hozzá, hogy kezet nyújtson neki, de Gama Singh ezt nem nézte jó szemmel. Rohit Raju-nak Gama Singh kíséretében ott kellett hagynia a társát a kötelek között.

Austin Aries(c), Moose & Killer Kross vs. Johnny Impact, Eddie Edwards & Fallah Bahh – Six-Man Tag Team Match
A Bound for Glory főmérkőzésének elő összecsapásával folytatódott az adás. A világbajnoki címmérkőzés két főszereplője, Austin Aries és Johnny Impact még egyszer szembenézett egymással, egy hatemberes csapatmérkőzésen. Johnny csapata most is alul maradt Aries-ékkel szemben, mivel Killer Kross és Moose esélyt sem adott Eddie Edwards-nak és Fallah Bahh-nak. Impact egy adott ponton végre tudta hajtani a bajnokon a Starship Pain mozdulatát, de Aries ezt követően is tudta folytatni a küzdelmet. Kross és Moose ez után a ring mellett közösen megtámadták Impact-et, akinek így már Austin könnyedén ki tudott osztani egy Brain Buster-t, amivel le is győzte a kötelező kihívót.

A csapatmérkőzés után egy érdekes szegmenssel folytatódott az adás. Allie felkereste James Mitchell-t, hogy segítséget kérjen tőle. Allie vasárnap este az "élőhalott birodalomba" készül, hogy visszaszerezze Kiera-t Su Yung-tól. Mitchell segíteni fog Allie-nek, de cserébe vár is valamit a lánytól. Az, hogy pontosan mi az, azt nem árulta el, de Allie elfogadta az üzletet.
  
Tessa Blanchard(c) vs. Keyra
Mielőtt az aktuális női bajnok Tessa Blanchard kockára tenné a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie ellen a Bound for Glory PPV-n, még egyszer a kötelek közé lépett, és megküzdött Keyra-val, akivel rögtön összetűzésbe került, mikor megérkezett Mexikóba. Keyra feladta a leckét a bajnoknak, már rögtön a meccs elején egy Hurricanrana-val kezdte a küzdelmet, amit egy Michinoku Driver, és egy hatalmas Moonsault követett. A két lány ezt követően a ring mellett esett egymásnak, ahol Tessa a ring oszlopának vágta az ellenfelét. Visszatérve a kötelek közé már Tessa vette át az irányítást, és két egymás utáni DDT-vel legyőzte ellenfelét.

Utoljára feszült egymásnak az OGz és az LAX, mielőtt vasárnap este egy Concrete Jungle Death meccstípusban pontot tegyenek a viszályuk végére. King kezdte a mondandóját, aki semmi tiszteletet nem mutatva Konnan-nek tovább folytatta a szitkozódást. King el akarja pusztítani az LAX-et, és mindent amit Konnan valaha felépített. Az LAX vezetője spanyolul kezdte a mondandóját, ami nagyon tetszett a közönségnek. Konnan szerint King-ék megsértették az "utca kódot", és a felső vezetőség egy üzenet küldött nekik, ami csak annyiból állt, hogy a tűzszünetnek vége. Konnan megütötte King-et, majd a két csapat egymásnak esett a ringben.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.